Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

1/3

Drugi dan Nedelje visoke mode u Parizu nastavljen je u spektakularno, baš kao što je i ova modna manifestacija počela! Obeležile su ga fenomenalne kolekcije italijanskih brendova Atelier Versace i Armani Prive, ali i britanskog brenda poznatom po izradi raskošnih toaleta – Ralph & Russo. I dok je Donatela Versaće modne znalce sa novom couture kolekcijom upoznala predstavivši svoj lookbook, Đorđo Armani i kreativni direktori modne kuće Ralph& Russo, Tamara Ralf i Majkl Ruso oduševili su sve prisutne u Parizu koji su imali tu privilegiju da prisustvuju njihovim revijama i izbliza vide ova prava remek-dela. Ovo su kreacije koje su privukle našu pažnju!

Za razliku od svih prethodnih Nedelja mode koje je Donatela Versaće otvarala svojim spektakularnim revijama, popularna italijanska kreatorka je ove godine odlučila da napravi malu promenu i vrati se na modne osnove. To svakako nije umanjilo efekat koji je kod modnih kritičara izazvala njena prolećna couture kolekcija, jer je svaka kreacija veličanstveno umetničko delo.

Sam lookbook uslikan je u pariskoj radnji brenda Atelier Versace, koja se nalazi na aveniji Montanj, i čini ga 17 raskošnih haljina, svaka na svoj način posebna i drugačija. Ono što posebno oduševljava upravo je fenomenalan spoj različitih materijala, detalja i asimetrije, koji bukvalno ostavlja bez daha. Pomalo futuristička, ova kolekcija modne kuće Atelier Versace jedna je od onih koje ne mogu a da ne privuku pažnju, pa nema sumnje da ćemo neke od haljina uskoro videti na crvenom tepihu prestižnih dodela nagrada. Imate li vi svoje favorite?

15 Rapsodija boja i materijala DRUGOG dana Nedelje visoke mode u Parizu (GALERIJA) 25 Rapsodija boja i materijala DRUGOG dana Nedelje visoke mode u Parizu (GALERIJA) 36 Rapsodija boja i materijala DRUGOG dana Nedelje visoke mode u Parizu (GALERIJA) 46 Rapsodija boja i materijala DRUGOG dana Nedelje visoke mode u Parizu (GALERIJA) 56 Rapsodija boja i materijala DRUGOG dana Nedelje visoke mode u Parizu (GALERIJA) 65 Rapsodija boja i materijala DRUGOG dana Nedelje visoke mode u Parizu (GALERIJA) 74 Rapsodija boja i materijala DRUGOG dana Nedelje visoke mode u Parizu (GALERIJA) 84 Rapsodija boja i materijala DRUGOG dana Nedelje visoke mode u Parizu (GALERIJA)

Editors choice