Ah radosti! Došlo je ono najlepše doba godine kada više vremena provodimo napolju nego u kući! Bilo da je reč o brunch-u sa drugaricom nakon posla, šetnji kraj reke, odlasku na neko putovanje i istražvanju ulica nepoznatog grada – očekuje nas puno hodanja. Zato više nemamo vremena da se patimo sa neudobnim cipelama sa visokom štiklom ili da vreme provodimo u patikama u kojima nam se stopala “skuvaju”!

Srećom, na scenu može da stupi ravna obuća otvorenih prstiju! Hello udobnosti, hello pedikiru veselih boja! Govorimo o japankama i sandalama koje će se savršeno ukopiti u kosmopolitanski duh grada, ali ti istovremeno pružiti osećaj da šetaš tropskim plažama dalekog Brazila! Osim toga, japanke su se ove sezone vratile čak i na modne piste najpoznatijih svetskih dizajnera, te ne čudi što ih fashion zvezde nose uz farmerke, haljine; preko dana i uveče; na plaži, ali i u gradu!

ipanema 3 Ravna obuća za letnje dane koju fashion devojke nose uz farmerke, haljine i sve drugo

Zato smo poželeli da zavirimo u najnoviju kolekciju Ipanema brenda i izaberemo naše favorite za tople dane pred nama, kako bi što lakše pronašla savršen par ili dva, za sebe! Poreklom iz Brazila, sa plaže, okeana, nasmejanih ulica i srećnih ljudi, Ipanema je pre svega modni brend koji se uklapa u sve životne prilike i situacije, bez gubitka šarma i ličnosti koju nosi sa sobom.

Koračaj sa talasima

Drugačije nego što smo do sada imale prilike da vidimo a i nosimo, novi model japanki, ali i sandala koje su u trendu ove sezone se zove “Wave” ili talas.

ipanema 6 Ravna obuća za letnje dane koju fashion devojke nose uz farmerke, haljine i sve drugo

Ovaj model, koji po izgledu prati fine linije ženskog tela, možeš pronaći u printevima jarkih i tropskih motiva – idealnih za plažu i dan kraj bazena; dok svedenije, nežne, mono boje mogu biti tvoj izbor za dnevne chill kombinacije.

Naši favoriti su:

ipanema 4 Ravna obuća za letnje dane koju fashion devojke nose uz farmerke, haljine i sve drugo ipanema 7 Ravna obuća za letnje dane koju fashion devojke nose uz farmerke, haljine i sve drugo

 

Zavodljivo nevina poput Lolite

Šta je leto bez malo glitera, štrasa i svetlucavih odsaja koji evociraju igru sunčevih zraka na površini vode?

I ove sezone, gliter i štras su nezaobilazni detalji za leto, a Lolita model iz sezone u sezonu zadržava taj jednostavan glam look i ove donosi svetlucavost pri svakom koraku.

ipanema 12 Ravna obuća za letnje dane koju fashion devojke nose uz farmerke, haljine i sve drugo

Dostupne u srebrnim, zlatnim i metalik nijansama, Lolita modeli japanki i sandala su idealne da isprate tvoje korake od jutra do večeri. Kombinuj ih sa kratkim kombinezonom, laganim poluprovidnim materijalima, poput kimona sa majicom na brtele i denim šortsom.

Naši favoriti su:

ipanema 8 Ravna obuća za letnje dane koju fashion devojke nose uz farmerke, haljine i sve drugo ipanema 10 Ravna obuća za letnje dane koju fashion devojke nose uz farmerke, haljine i sve drugo

 

Comments