Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/2

Ah radosti! Došlo je ono najlepše doba godine kada više vremena provodimo napolju nego u kući! Bilo da je reč o brunch-u sa drugaricom nakon posla, šetnji kraj reke, odlasku na neko putovanje i istražvanju ulica nepoznatog grada – očekuje nas puno hodanja. Zato više nemamo vremena da se patimo sa neudobnim cipelama sa visokom štiklom ili da vreme provodimo u patikama u kojima nam se stopala “skuvaju”!

Srećom, na scenu može da stupi ravna obuća otvorenih prstiju! Hello udobnosti, hello pedikiru veselih boja! Govorimo o japankama i sandalama koje će se savršeno ukopiti u kosmopolitanski duh grada, ali ti istovremeno pružiti osećaj da šetaš tropskim plažama dalekog Brazila! Osim toga, japanke su se ove sezone vratile čak i na modne piste najpoznatijih svetskih dizajnera, te ne čudi što ih fashion zvezde nose uz farmerke, haljine; preko dana i uveče; na plaži, ali i u gradu!

ipanema 3 Ravna obuća za letnje dane koju fashion devojke nose uz farmerke, haljine i sve drugo

Zato smo poželeli da zavirimo u najnoviju kolekciju Ipanema brenda i izaberemo naše favorite za tople dane pred nama, kako bi što lakše pronašla savršen par ili dva, za sebe! Poreklom iz Brazila, sa plaže, okeana, nasmejanih ulica i srećnih ljudi, Ipanema je pre svega modni brend koji se uklapa u sve životne prilike i situacije, bez gubitka šarma i ličnosti koju nosi sa sobom.

Koračaj sa talasima

Drugačije nego što smo do sada imale prilike da vidimo a i nosimo, novi model japanki, ali i sandala koje su u trendu ove sezone se zove “Wave” ili talas.

ipanema 6 Ravna obuća za letnje dane koju fashion devojke nose uz farmerke, haljine i sve drugo

Ovaj model, koji po izgledu prati fine linije ženskog tela, možeš pronaći u printevima jarkih i tropskih motiva – idealnih za plažu i dan kraj bazena; dok svedenije, nežne, mono boje mogu biti tvoj izbor za dnevne chill kombinacije.

Naši favoriti su:

ipanema 4 Ravna obuća za letnje dane koju fashion devojke nose uz farmerke, haljine i sve drugo ipanema 7 Ravna obuća za letnje dane koju fashion devojke nose uz farmerke, haljine i sve drugo

 

Zavodljivo nevina poput Lolite

Šta je leto bez malo glitera, štrasa i svetlucavih odsaja koji evociraju igru sunčevih zraka na površini vode?

I ove sezone, gliter i štras su nezaobilazni detalji za leto, a Lolita model iz sezone u sezonu zadržava taj jednostavan glam look i ove donosi svetlucavost pri svakom koraku.

ipanema 12 Ravna obuća za letnje dane koju fashion devojke nose uz farmerke, haljine i sve drugo

Dostupne u srebrnim, zlatnim i metalik nijansama, Lolita modeli japanki i sandala su idealne da isprate tvoje korake od jutra do večeri. Kombinuj ih sa kratkim kombinezonom, laganim poluprovidnim materijalima, poput kimona sa majicom na brtele i denim šortsom.

Naši favoriti su:

ipanema 8 Ravna obuća za letnje dane koju fashion devojke nose uz farmerke, haljine i sve drugo ipanema 10 Ravna obuća za letnje dane koju fashion devojke nose uz farmerke, haljine i sve drugo

 

Editors choice