Praznici su pravo vreme da se obaspete šljokicama na sve moguće načine, i da u punom sjaju uđete u Novu godinu! Šljokice donose dobro raspoloženje, i savršen su detalj koji može ulepšati svaku žurku ili proslavu, a ukoliko niste sigurni na koje sve načine možete nositi šljokice ove praznične sezone, imamo nekoliko predloga za vas! Šljokicama možete ukrasiti nokte, kožu ili kosu, ili učiniti sve to odjednom jer hej – 2020. godina konačno prolazi i vreme je da 2021. dočekamo u velikom stilu. Dakle, opustite se, uživajte – i zablistajte u novogodišnjoj noći!

Šljokice na noktima

Ukoliko ste ipak ljubitelji za nijansu suptilnijih lookova, šljokice na noktima su možda prava stvar za vas. Možete cele nokte prekriti slojem raznobojnih šljokica, a takođe možete imati jednobojnu bazu preko koje ćete naneti tek nekoliko šljokica ili zvezdica za dodatni efekat. Svakako, za koju god varijantu se odlučite nećete pogrešiti, a svaki put kada pogledate u svoje šake podsetićete se da je praznična sezona pred vama!

Šljokice na očima

Ako volite da se igrate sa šminkom i kreirate neobične makeup lookove, kud ćete bolju priliku od praznika da osmislite savršen look koji uključuje šljokice? Ključno je da na kapke nanesete prajmer preko kog ćete moći postojano da nanesete šljokice, a ukoliko je potrebno da stavite krupnije šljokice na lice, ili možda čak i na kosu – poslužite se lepkom za trepavice koji će vam krupne šljokice sigurno držati fiksirane na mestu. Šljokice na kapcima mogu biti jednobojne ili raznobojne, na vama je samo da se igrate i odaberete!

Comments