Engleskoj modnoj dizajnerki, biznismenki i pevačici Victoriji Beckham se divimo na više nivoa. Njen prelep i negovani izgled prvo primećujemo, ali ništa od toga ne bi bilo tako upečatljivo, da nema stav jedne dame i pre svega jake i ambiciozne žene, žene koja zna šta hoće, koja to ostvaruje i koja se pridržava svojih principa. Poslednjih godina njen stil očarava, pa je proglašena i modnom ikonom. Bila je zaštitno lice mnogih luksuznih i svetski poznatih brendova i napisala je i knjigu. Njena pevačka karijera je takođe nešto po čemu je prepoznatljiva i kao članica pop grupe Spice Girls, ali i kao samostalni izvođač. Posebno priznanje joj treba odati kao ženi fudbalera, jer koliko god mi pretpostavljali sa kakvim se sve izazovima te ličnosti suočavaju, verovatno nismo ni blizu da proniknemo u to kako njihov život zapravo izgleda. 

Njeni saveti na svim poljima bi nam sigurno mnogo pomogli, a ipak ih najviše ima u oblasti nege i lepote. I zato, ako ti je Victoria Beckham idol i ako bi u njenim godinama želela da izgledaš kao ona ili bar upola dobro, onda se pridržavaj sledećih saveta i trikova, koji su sastavni deo rutine Beckhamove:

Masaže lica na prvom mestu

Victoria Beckham se kune u masaže lica. Praktikuje ih obično pred putovanja, a sve u cilju kako bi sprečila natečenost i kako bi joj lice izgledalo svežije i odmornije. Redovno posećuje salone za lepotu i u tome zapravo i jeste tajna – u kontinuitetu. Međutim, znamo koliko masaže lica u salonima mogu da budu skupe, te vam savetujemo da kupite masažer ili neki uređaj za masiranje lica, kako biste održali kontinutitet o kojem smo ranije pričali.

Koristi prirodne preparate za telo 

Ukoliko vas zanima koje tačno proizvode Victoria koristi zapratite njen profil na Instagramu, zato što ona nesebično deli savete i preporuke. Ono što treba da naučimo od nje jeste da više moramo da se okrenemo prirodnim preparatima za telo. Ona ima još jedan trik. Naime, sva ulja za telo nanosi odmah nakon što završi sa tuširanjem, jer je koža tada još mekana.

Održava svoju kožu hidriranom 

Jedno od glavnih Victorijinih pravila jeste – svaka žena svoju kožu mora održavati hidriranom. Naravno, ona za te svoje potrebe koristi veoma skupe preparete, tačnije luskuznu liniju Sarah Chapman. Svi ovi proizvodi štite njenu kožu od spoljnih uticaja i prave efekat glatke površine.

Koristi beauty blender uvek prilikom nanošenja pudera 

Njenu savršenu šminku možemo videti na svim većim događajima na kojima je ujedno i blistala. I za nanošenje pudera Victoria ima jedan trik. Mada, to nije trik, već pravilo. Koristi beauty blender uvek kada nanosi puder i smatra da je to jedini način za nanošenje pudera. Tako da, ukoliko si do sada puder nanosila nekim drugim aplikatorom ili možda prstima, prestani to da radiš i pređi na beauty blender.

Bežične prese za kosu 

Retko kada smo Victoriju videli nesređenu. I to je upravo zbog toga što ona uvek misli o svim sitnicama. Da, stalno se sređuje. Izabrala je bežičnu presu za kosu, koju koristi gde god da se pojavi, odnosno pre nego što se pojavi. Ove prese zaista jesu praktične, iako im je trenutno cena malo veća. Koristi je i za ispravljanje, ali i za pravljenje fenomenalnih talasa.

Comments