Ne znam za tebe, ali ja sam se prilično zaprepastila kada sam shvatila da stiže decembar, što ujedno znači i kraj ove godine. Huh, vreme je baš proletelo, zar ne? Ipak, jedina dobra stvar u vezi sa brzim dolaskom 2018. godine je to što – dolazi vreme praznika! Vreme želja i odluka! Pomalo melanholičan, ali i romantičan period u godini kada te svaka sitnica razneži, kada opijena šetaš ulicama razmišljajući kako ćeš napokon ostvariti sve svoje planove jer, hej, nema više propuštanja šansi!

Šta je ono što ti želiš da promeniš u narednoj godini? Da li ćeš se posvetiti karijeri? Ljubavi? Samoj sebi? Da li ćeš napokon izdvojiti koji minut više za svoje beauty rituale za koje do sada, navodno, nisi imala vremena? Znaš, vreme teče, a tvoja koža se, baš kao i vreme, troši. Da li želiš da se jednog dana samo zaprepastiš kada se pogledaš u ogledalo, kao što sam se ja zaprepastila kada sam jutros pogledala u kalendar?!

Dakle, šta god da su tvoje odluke za 2018. godinu, makar sitnim slovima dopiši: “Ove godine ću razmaziti sebe. Ove godine ću se posvetiti svojoj koži onako kako to obe zaslužujemo. Ove godine će beauty rituali postati moja svakodnevica jer toliko vremena zaista imam, samo za sebe!”

Da li se osećaš bolje zbog ove odluke? O, da! Samo još da je ispuniš!

beauty rituali Razmazi svoju kožu: Beauty rituali na koje vredi potrošiti svaki minut!

Koja je tvoja prva asocijacija na beauty rituale? Penušava kupka? Penušava kupka! Nežna, osvežavajuća, energetska! Koja čini tvoju kožu savršeno čistom, negovanom, nežnom i mekom i božanstveno hidriranom! Delikatan miris, bogata pena… Već zamišljaš kako se “topiš” i kako svi problemi nestaju onog trenutka kada tvoja koža oseti prijatnu i svežu teksturu kreme ili gela za tuširanje.

Wannabe Beauty Crush: Isprobaj Uriage 2 u 1 kremu za tuširanje koja čisti i hidrira kožu ili sveži i blagi Uriage gel za tuširanje koji je pogodan za celu porodicu. Oba proizvoda imaju laganu, kremastu teksturu, delikatan miris i stvaraju pogatu penu koja se lako ispira, ostavljajući kožu umirenom, hidriranom i zaštićenom zahvaljujući efektu Uriage termalne vode.

Comments