Hot topics

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

U poslednje vreme viđam Kanjea (Kanye West) u rubrikama svakojakih časopisa, onlajn magazina, pa čak i na ulicama Beograda. Da ne bi došlo do zabune, objasniću ko je Kanje u Beogradu, Srbiji. To je jedan omladinac, zagazio u dvadesete, koji zna da teget i crna ne idu zajedno, jer tako kaže MC Sajsi, koji zna da uklopi svoj jedini džemper u bež boji sa tamnim farmerkama i belim patikama ili neon majicu, sa printom smajlija koji povraća, sa crnim šortsem i japankama. Isti omladinac je čuo kako je Kanje sortirao ormar ženi, inače ikoni stila, pa je smatrao da sebi može dati za pravo nešto slično.

Kanye i Kim Reakcija: Izvini, Kanye, nisam te prepoznala!

Ju! Kanje nosi teget i crno. Sram ga bilo!

Dragi moj Kanje,

Onog momenta kada budeš mogao da priđeš pravom gospodinu Vestu, a da se ne postidiš, prihvatiću svaki tvoj modni savet. U međuvremenu, potrudi se da nos ne turaš gde ti nije mesto, već nastavi da trčiš za loptom ili viči na televizor i lomi džojstik o pod, jer tvoj tim gubi.

Kako g-din Vest ne bi štucao, ovog beogradskog modnog gurua ću zvati Nikola, mislim da mu savršeno pristaje.

Nikola, devojke, koje imalo drže do sebe, vole da budu u trendu, da drže korak sa modom, vole da budu i unikatne, žele da se njihova slika nađe među slikama uličnog stila Beograda (ili gde god da su u tom momentu).

Komentar poput: “Šalvare vam očajno stoje, jer izgledate kao da ste upravo izvršile veliku nuždu, pa sa sobom nosite minuli rad”, bacio me je u duboko razmišljanje. Isprobavajući sve šalvare koje posedujem, došla sam do zaključka da mi stoje savršeno, da moja zadnjica ne može da izgleda bolje ni u helankama. Tu smo. I helanke su bile na meti, sa komentarima: “Izgledate u njima vulgarno” ili: “Nosi ih u teretani”. Čini mi se da ću apsolutno da te poslušam i da ih nosim u teretani, dok ih znoj, sa mojih utreniranih nogu, ne slepi tako da se i šara na gaćicama ne počne nazirati i pola teretane ne zadobije teže telesne povrede izvijajući vrat da odmeri moju zategnutu zadnjicu.

Da ne bih u svemu ovome bila subjektivna, kroz neobavezno ćaskanje pitala sam dečka da li voli kada devojka nosi helanke. Nedvosmisleno i bez pauze: “Da”.

Dva prema nula za mene, Nikola.

Pričala sam jednom u UMG (ultra-mega-giga) ribi i napravila paralelu sa devojkom, tipa gazela, gde sam objasnila da je gazelama dozvoljeno sve. Stoga, ne mogu da zamislim da će i jednom heteroseksualno opredeljenom muškarcu zasmetati polugole noge na štiklama (čak ni meni ne smeta).

Došli smo i do štikli. Da li ste znali da hodanje na štiklama zateže zadnjicu? Jezik za zube, ako si nizak, nađi neku nižu, džepnu veneru, koja ti sa sve štiklama dođe do nosa, pa je šetaj ili je gledaj kako šeta i uživaj u pogledu.

Zgodna devojka bira ploce Reakcija: Izvini, Kanye, nisam te prepoznala!

Mogu ja i gola. No, ne znam hoće li da ti smeta ili godi?

Nikola i dalje vodim, sa četiri prema nula. Vrati se PS-u (PlayStation) dok jos možeš.

Torbe i nakit.

Zašto bi muškarac želeo uopšte da komentariše velike ženske torbe, sem ako nije svetski modni guru, dizajner, itd? Da je sve što mi treba moglo da stane u malu torbu, ja bih malu nosila, ovako, nosim veliku u kojoj ima i više nego dovoljno mesta. Sasvim je moj problem što moram da izvrnem torbu naopačke da bih našla ključeve, ali pošto ti živiš sa roditeljima i ne možeš devojku da odvedeš kući, nego ona mora tebe, stoj sa strane i ćuti, ako već ne možeš da pomogneš.

O nakitu ne želim da pričam. Još od vremena Kleopatre, ženama je bilo primarno da se kite, šminkaju i budu lepe. Tada ni muškarci nisu oklevali da rade isto. Ali dobro, šta je to, samo jedan Egipat, samo jedna od najmoćnijih imperija.

Da se Nikole nešto pitaju žene bi išle ili gole ili u mantiji, a ne vidim kako bi ijedno od ta dva njima išlo u korist.

Nidžo, čini mi se da sam pobedila.


Tamara Naumović živi u Nedođiji; obožava sve nijanse zelene i plave, obožava da se smeje i da voli. U prošlom životu je bila Kleopatra i trenutno ne vlada nijednim bitnim delom sveta, jer su čajanke zanimljivije, a i smatra da se već dovoljno ljudi otima oko te igračke.

Editors choice