U stilu velikih zvezda, lepotica sa Barbadosa potpisuje svoju prvu mirisnu notu. Parfem Reb’l Fleur sadrži note tuberoze, hibiskusa, ljubičice i kokosa. Savršeno za leto pred nama. Note su ušuškane u bočici neobičnog dizajna koja predstavlja štiklu cipele. Bočica je uvijena u crnu tračicu i ima prsten na čepu.
Parfem je dobio naziv po tetovaži na Rijaninom vratu. Ovaj elegantan miris, neobičnu kombinaciju voćnih i cvetnih nota su kreirali Karolina Sabas i Meripjer Žulijen. Stilisti širom sveta su Rijanin stil u kampanji za ovaj parfem ocenili kao veoma romantičan i nežan, čemu svakako doprinosi dominacija boje breskve. Zavodljivo i ženstveno. Poput Alise u zemlji čuda, Rijana u spotu pokazuje i svoju drugačiju prirodu time što se pojavljuje u maloj crnoj haljini i prepušta se zavođenju.


Dragana Katić je student prava, autor bloga Fashion Dreams and Things i ljubitelj starih holivudskih filmova. Voli istoriju, modu i svoje prijatelje. Sve ono što smatra da je lepo ušuškava na stranice svog bloga.

Comments