Podočnjaci – kakvi “smarači”! Taman se probudite odmorne i naspavane, kad ono – oni su tu. Taman se lepo našminkate i doterate, kad ono – oni su i dalje tu! Pa dobro, pobogu, šta treba da uradimo kako bismo ih se otarasile?! Verovatno jeste pokušale sve, ali haj’mo da im damo poslednju šansu da u miru “odu” uz nekoliko jednostavnih, prirodnih trikova.

Ružina vodica

Ona vlaži i hidrira kožu, smanjuje otok, crvenilo i svrab, a osim toga i podmlađuje kožu. Ružinu vodicu možete kupiti u većini apoteka, a možete je lako napraviti i same, od latica jedne sveže ruže koje ćete isprati, a potom potopiti u čaši tople vode. Kada se sve ohladi, vaša vodica je gotova. Čuvajte je u frižideru najviše nedelju dana. Nanesite je na tupfere, ostavite ih na podočnjacima oko 15 minuta, a postupak ponavljajte svakog jutra i večeri dok ne budete zadovoljne rezultatima.

podocnjaci 2 Recite ZBOGOM podočnjacima uz 9 lakih trikova

Ulje badema

Dve do tri kapi ulja nanesite na podočnjake svake večeri pred spavanje i blago izmasirajte. Već posle nedelju dana otok i tamna boja će se sigurno smanjiti.

Sok od krompira

Izrendajte sirovi krompir i iz njega iscedite sok. Natopite vatu sokom, stavite je na podočnjake i ostavite da deluje 10 minuta. Nakon toga iserite lice. Vitamin C iz krompira doprineće izbeljivanju podočnjaka.

Comments