Asimetrija

Pravilne linije i dizajn više nisu vodeća atrakcija novih modnih kolekcija. Umesto njih, trend za ovu sezonu je asimetrija kroja i materijala, koja daje glamurozan izgled kreacijama, kao vrhunskim delima arhitekture. Rezerviši sebi komad iz  vizionarske kolekcije koje će ti pokazati talas i energiju asimetričnog stila.

Balenciaga

Ove sezone  Balenciaga nam donosi čak dva najpopularnija i najtraženija para patika. Za porudžbine postoji velika lista čekanja, što znači da si prava srećnica ako ih imaš. Model tripple S, ili obozavaš ili ih nikad ne bi obula. Prisutan je u više boja i poseduje višeslojnu podlogu.

Dodatni poeni za Balenciaga brend, i plus razlog zašto je na našoj listi je i njihov poduhvat saradnje sa World Food programom tokom Pariske nedelje mode. Osvešćenost je užasno bitna a brendovi ovog kalibra imaju izuzetno značajnu ulogu u tome jer se njihov glas daleko čuje. Zato još jednom bravo Balenciaga za korišćenje svoje pozicije na najbolji mogući način!

View this post on Instagram

Fall Winter 18

A post shared by Balenciaga (@balenciaga) on

Crna

Crna je jedna od najzahvalnijih boja za kombinovanje. Može se uklopiti uz svaku boju i savršena je sa svaku priliku. Crna rolka uz farmerke nas spašava u svakoj prlici. Skoro svaka žena će odgovoriti da je crna njena omiljena boja, elegantna je, sužava ,odlično se kombinuje. Verovatno si se zapitala kako da kombinuješ crnu i crnu a da ne ličiš na  ,,darkerku”.  Pogledaj naš vodič.

View this post on Instagram

Thank you! Kisses x VB #VBAW18 #NYFW

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Čipka

Jedan od retkih materijala, koji se javlja još od doba renesanse u vidu ukrasa na starim baroknim stolicama, kao detalj na cipelama, deo nakita, ali isto tako čipka može poslužiti kao ogrtač.

Iako je prvobitno bila namenjena samo najvišoj klasi, sada je možemo svi priuštiti. Međutim, kako kombinovati čipku i u kojim odevnim komadima se smatra najpoželjnijom i najprikladinijom? Naravno, cilj je da se mi osećamo seksi i elegantno u odevnoj kombinaciji tako da ne postoji univerzalni odgovor na ovo pitanje.

Comments