Dvadeset i drugog juna u Luci Beograd zakazan je drugi po redu Red Bull SoundClash, u kome će se ove godine za pobedu takmičiti Relja i Marija Šerifović! Oni će nastupiti na dve bine, a koncert je koncipiran tako da se njih dvoje bore kroz nekoliko muzičkih rundi, dok pobednika biraš upravo TI!

AND01861 copy 1 Ko će pobediti: Relja ili Marija? Poklanjamo 3x2 karte za Red Bull SoundClash!

Izaberi da li si #teamrelja ili #teammarija i na događaju svojim glasom, aplauzom i navijanjem obezbedi svom favortu titulu pobednika. Nalazićeš se između dve bine, a specijalni mikrofon meriće da li su glasniji Reljini ili Marijini fanovi i na osnovu toga saznaćemo ko odnosi pobedu.

Ovo su muzičke runde u kojima će se Relja i Marija boriti:

THE WARM UP

Zagrevamo se uz prvu rundu u kojoj slušamo i pevamo najveće hitove Relje i Marije.

THE COVER

Jedan od najviralnijih momenata na prošlogodišnjem Red Bull SoundClashu bio je kada su Lepa Brena i Senidah zajedno zapevale hit Zdravka Čolića Pusti, pusti modu. Koju će to pesmu drugog autora ili autorke otpevati ove godine Marija i Relja?

THE TAKEOVER

Najzanimljivija runda 3, 4 sad! Ako te zanima kako izgleda kad Relja peva Marijine, a Marija Reljine pesme, onda ćeš u ovoj rundi uživati.

01 krop MOS03399 copy 2 1 1 1 1 1 Ko će pobediti: Relja ili Marija? Poklanjamo 3x2 karte za Red Bull SoundClash!

THE CLASH

Ovde priča kreće da se zahuktava! Marija i Relja svoje najpoznatije pesme okreću naopačke – prave nove aranžmane i izvode ih na do sada neviđeni način. Zvuči zanimljivo, zar ne?

THE WILD CARD

Runda iznenađenja! Tajna koju znaju samo Marija i Relja i ljubomorno čuvaju za sebe, a to je koji će se to izvođač pridružiti njihovom timu i zajedno sa njima na sceni zapevati svoje najveće hitove.

THE FINALE

Ovde nastupaš TI. Viči, aplaudiraj, navijaj za svog favorita dok naš mikrofon meri čiji su fanovi glasniji. Oni koji naprave veću buku doneće svom artistu titulu pobednika drugog Red Bull SoundClash-a u Srbiji!

Ne propusti okršaj godine! Ovom prilikom, u saradnji sa Red Bull SoundClash-om, organizovali smo i GIVEAWAY u kojem možete da dobijete 3 x 2 karte za Reljin i Marijin nastup! U nastavku pronađite Instagram post u kojem se nalaze svi detalji prijave:


Sve informacije o događaju dostupne su na redbull.com, kao i na @redbullrs Instagram i TikTok profilima.

Comments