Da li i ti pri upoznavanju nekog novog prvo “skeniraš” njegove patike? Ovo je poznata osobina svakog sneakerheada – osobe koja se “loži” na autentične modele patika, klasike ili modele iz limited edicija poznatih brendova sa dugom tradicijom. Ako ti je uvek bila važna priča iza brenda koji biraš da nosiš, ako u svom garderoberu imaš više pari patika nego što možda želiš da priznaš, ako si u toku sa dešavanjima u svetu patika i već znaš koji je sledeći model koji želiš da imaš – sigurni smo da je ovogodišnji SNEAKERVILLE bio ubeležen u tvom kalendaru, kao i da je ovo tekst baš za tebe!

I ove godine u Luci Beograd održan je najveći festival patika u regionu! Ovaj, četvrti po redu, urbani događaj je na jednom mestu okupio ljubitelje sneaker kulture, muzike, umetnosti, mode i sporta – i kroz niz aktivacija predstavio popularne brendove, inovacije u polju sneaker dizajna, kao i najnovije modele patika u sezoni.

IMG 2915 #SneakerheadsUnite   Evo zašto će te oduševiti Catwalk challenge koji je poznati brend Reebok predstavio na SNEAKERVILLE festivalu!
IMG 2901 #SneakerheadsUnite   Evo zašto će te oduševiti Catwalk challenge koji je poznati brend Reebok predstavio na SNEAKERVILLE festivalu!

Među kultnim brendovima koje smo imali prilike da vidimo na SNEAKERVILLE festivalu posebnu pažnju privukao nam je Reebok – brend sa tradicijom dužom od 100 godina. Reebok se istakao jedinstvenim štandom u okviru kojeg su organizovali Catwalk Challenge, izazov za sve ljubitelje sneaker kulture i mode. 

Kroz kreiranje autentičnih stajlinga od Reebok odevnih komada i patika i poetioci su mogli I sami da postanu deo bogatog nasleđa ovog prepoznatljivog brenda, koji pamtimo po logotipu, kvalitetu i inovativnom dizajnu. Svestan da se mirovanjem ne dolazi do uspeha, Reebok gaji dugu istoriju pomeranja granica, koja i dan-danas živi kroz brend i one koji ga nose na svoj, jedinstven način. Reebok istovremeno ostaje vanvremenski klasik i sila koja postavlja trendove za buduće generacije, čime je privukao i mnoge poznate ličnosti i renomirane modne brendove, koji su sa njime sarađivali. Među njima se nalaze američka reperka Cardi B i modna kuća Maison Margiela, a u okviru SNEAKERVILLA ljubitelji ovog brenda imali su priliku da proniknu u njegovu tradiciju, istoriju i viziju budućnosti!

Reebok Catwalk Challenge

Reebok booth uključivao je stanicu za stilizovanje u neposrednoj blizini Reebok modne piste, gde su posetioci imali priliku da sklope odevne kombinacije koje najbolje predstavljaju fuziju njihovog ličnog stila i vanvremenskog Reebok nasleđa kroz decenije. Nakon što su formirali svoje stajlinge, posetioci bi bili snimljeni kako šetaju Reebok pistom – u stilu top modela. Snimci su zatim istaknuti na pametnom TV ekranu i Instagram nalogu kreiranom posebno za ove potrebe, na kom su posetioci mogli da lajkovima glasaju za svoj omiljeni stajling/video – a pobedniku je sledovao par Reebok patika uz kompletni outfit!

Uz #ReebokAlwaysClassicCatwalkCahallenge posetiocima SNEAKERVILLE festivala i ljubiteljima sneaker kulture približena je filozofija na kojoj je zasnovan brend Reebok, a možemo reći i da su postali su deo rastuće Reebok zajednice. Reebok je oduvek promovisao autentičnost ličnog izraza – što je samo jedan od mnogih razloga zbog kojih ovaj brend nosi kultni status već više od jednog veka.

IMG 2773 #SneakerheadsUnite   Evo zašto će te oduševiti Catwalk challenge koji je poznati brend Reebok predstavio na SNEAKERVILLE festivalu!
IMG 2766 #SneakerheadsUnite   Evo zašto će te oduševiti Catwalk challenge koji je poznati brend Reebok predstavio na SNEAKERVILLE festivalu!

Takođe, imali smo priliku da upoznamo pobednicu Reebok Catwalk Challengea – Milu Glišić, koja je sa nama podelila utiske o izazovu i zašto bira Reebok: 

Snikerville je jedan cool i autentičan događaj, a ono što me je definitivno najviše dopalo bio je Reebok korner koji je nudio mogućnost učestvovanja u AlwaysClassicChallenge-u. Izazov me je odmah privukao, pa sam odlučila da probam, ne nadajući se da ću i pobediti. Bilo je jako uzbudljivo kreirati Reel video uz osmišljavanje autfita, a kao šlag na tortu su došle i neprevaziđene Classis leather patike! Jedva čekam da ih nosim!

Budi ti - nosi Reebok!

Comments