S obzirom na to da je proleće i da nas topli dani ponovo očekuju, trebalo bi da vodite računa o tome kakvu sportsku odeću kupujete. Ona bi trebalo da bude laganija, ali i dalje jako udobna i funkcionalna. Upravo zato vaš izbor i treba da bude nova Reebok kolekcija za trening jer vam ona nudi sve što vam je potrebno – funkcionalnost i udobnost, a sve to još i vizuelno odlično “upakovano”. Sportski top u jarkim bojama biće odlična potpora i u njemu ćete se zaista sjajno osećati dok trenirate . Ništa vas neće stezati i smetati vam. Takođe, i helanke su dizajnirane tako da savršeno prate vašu liniju tela i prilagođavaju joj se, tako da ćete dok trčite ili vežbate zaista imati savršeni osećaj prijatnosti. Vaše je samo da nastavite da brojite trbušnjake!

Reebok prolećna kolekcija za trening je dostupna u Reebok brend radnji u Tržnom centru Ušće u Beogradu, a više informacija o celokupnoj Reebok ponudi možete pronaći na Reebok.rs.

tekst31 Reebok ima savršenu opremu koja će te MOTIVISATI da treniraš tekst4 Reebok ima savršenu opremu koja će te MOTIVISATI da treniraš insta 6 Reebok ima savršenu opremu koja će te MOTIVISATI da treniraš insta 2 Reebok ima savršenu opremu koja će te MOTIVISATI da treniraš

Model: Vanja Ćerimagić i Katarina Srećković 
Fotograf: Dragan Asanov
Stilista: Aleksandra Zec
Odeća: Reebok Cross Fit

Slika 1:

Šareni top – Reebok CrossFit Skinny Bra Mixup – cena 6690.00 rsd
Šarene helanke – OS Elite Mesh Tight – cena 8490.00 rsd

Ljubičasta majica – Reebok CrossFit Train Tank – cena 6690.00 rsd
Helanke sivo narandžaste – OS Elite Mesh Tight – cena 8490.00 rsd

Slika 2:

Narandžaste patike – Reebok CrossFit Speed TR – cena 11990.00 rsd
Sivo narandžasta torba – Yoga Duffle – cena 6290.00 rsd

Slika 3:

Zelene patike – Reebok CrossFit Nano 5.0 – cena 15990.00 rsd
Zelena torba – OS W 31L GRPH GRIP – cena 5590.00 rsd

Comments