Zvaničan dolazak premium modela Huawei P9 na tržište regiona kompanija Huawei obeležila je nesvakidašnjim događajem za medije organizovanim u Beogradu, kom su prisustvovali novinari, blogeri i tviteraši iz Srbije, Hrvatske i Slovenije.

Celodnevno druženje medija iz regiona počelo je panoramskim razgledanjem Beograda iz #P9 perspektive, a na krstarenje gradom predstavnici sedme sile uputili su se u specijalnom Huawei double-deceker autobusu. Tokom vožnje gosti su imali prilike da testiraju kameru novog člana P porodice koja je izrađena u saradnji sa poznatim brendom Leica.

Tokom obilaska grada, na jednoj od najpoznatijih lokaciji Beograda – Kalemegdanu, Huawei ekipa zastala je kako bi učestvovala u pravljenju najvećeg “živog” #OO hashtaga, koji je snimljen iz vazduha.

OO Regionalna premijera novog Huawei pametnog telefona: Beograd iz #P9 perspektive

Svoju veština fokusiranja, osim uz pomoć #P9 telefona, mediji su testirali i tokom adrenalinskog dela Huawei ture na paintball okršaju i času streličarstva.

Paintball okršaj Regionalna premijera novog Huawei pametnog telefona: Beograd iz #P9 perspektive Paintball okršaj 3 Regionalna premijera novog Huawei pametnog telefona: Beograd iz #P9 perspektive Paintball okršaj 2 Regionalna premijera novog Huawei pametnog telefona: Beograd iz #P9 perspektive Sreličarstvo Regionalna premijera novog Huawei pametnog telefona: Beograd iz #P9 perspektive

Gospodin Jacky Zhao, direktor Huawei Device za Adriatic regiju rekao je:

“Huawei Consumer Business Group ostvario je značajne rezultate isporučivši više od 28.3 miliona uređaja u prvom kvartalu 2016. i rast od 64% za period od godinu dana. Osim toga, predstavili smo i novi flagship uređaj Huawei P9 koji poseduje dual-lens kameru nastalu u saradnji sa poznatim Leica brendom. U narednom periodu očekujemo proboj P9 uređaja na tržište, a podaci već ukazuju na to da je P9 nadmašio svog prethodnika, model P8, po broju prodatih jedinica u prvih nedelju dana od početka prodaje.”

Jacky Zhao direktor Huawei Device za Adriatic regiju Regionalna premijera novog Huawei pametnog telefona: Beograd iz #P9 perspektive Huawei P9 4 Regionalna premijera novog Huawei pametnog telefona: Beograd iz #P9 perspektive Huawei P9 2 Regionalna premijera novog Huawei pametnog telefona: Beograd iz #P9 perspektive Huawei open top Regionalna premijera novog Huawei pametnog telefona: Beograd iz #P9 perspektive

Inovativne fotografije novog Huawei P9 modela

Tokom zvanične promocije u restoranu Koketa na Adi Ciganliji predstavljene su najznačajnije performanse novog člana Huawei porodice. Model #P9 poseduje dve kamere od 12MP: RGB kamera Huawei P9 pravi neverovatne fotografije u boji, dok je monohromatska kamera idealna za isticanje detalja, a sve prednosti postojanja dve kamere dolaze do izražaja u uslovima slabog osvetljenja.

Korisnici mogu da biraju između tri režima snimanja: Standard, Vivid Colors i Smooth Colors. Dok upotrebom Huawei Hibrid Focus tehnologije, P9 pravi fotografije neverovatnom brzinom. Fokus Huawei P9 kamere bazira se na tri metodologije – laser, obračun dubina i kontrasta i automatski bira onaj koji daje najbolje rezultate u datom okruženju.

Široki otvor blende kamere telefona P9 omogućava korisnicima da eksperimentišu sa inovativnim vizuelnim efektima za stvaranje jedinstvene fotografije i sadržaja. P9 olakšava podešavanje otvora blende kamere za stvaranje zamućenja i drugih efekata, uz zadržavanje glavnog objekta izoštrenog i u fokusu.

Huawei P9 6 Regionalna premijera novog Huawei pametnog telefona: Beograd iz #P9 perspektive Huawei P9 7 Regionalna premijera novog Huawei pametnog telefona: Beograd iz #P9 perspektive Huawei P9 Regionalna premijera novog Huawei pametnog telefona: Beograd iz #P9 perspektive

Tehnologija očitavanja otiska prsta

Novi P9 model štiti privatnost korisnika zahvaljujući inovativnoj biometrijskoj tehnologiji očitavanja otiska prsta. Unapređena tehnologija omogućava korisnicima da personalizuju pristup uređaju i zaštite podatke uz istovremeno brz i siguran pristup istim.

Još jedna potvrda da Huawei uvek donosi najbolje za svoje korisnike dokazuje je VIP garancija koja podrazumeva produženu garanciju proizvođača, garanciju na ekran kao i garanciju na hardver u periodu od tri meseca.

Sve informacije o najnovijem modelu Huawei P9 modelu možete saznati na sajtu.

Nichim Izazvan Regionalna premijera novog Huawei pametnog telefona: Beograd iz #P9 perspektive

O Huawei Consumer Business Group:

Na kraju 2015. godine Huawei proizvodi i usluge bili su dostupni u više od 140 zemalja, a koristila ih je trećina svetske populacije. Huawei, koji zapošljava 150.000 ljudi, zauzeo je u 2013. treće mesto po isporuci pametnih telefona na globalnom nivou, a već decenijama uspešno posluje sa 45 od 50 globalnih telekomunikacionih lidera. Kompanija ima više od 15 odeljenja za istraživanje i razvoj u državama širom sveta – Sjedinjene Američke države, Nemačka, Švedska, Rusija, Indija i Kina. Jedna od tri Huawei poslovne grupe, Huawei Consumer Business Group (BG) pruža niz proizvoda uključujući mobilne telefone, mobilne broadband (MBB) uređaje, uređaje za domaćinstvo kao i cloud servise. Sa više od 25 godina poslovnog iskustva u oblasti informacionih i telekomunikacionih tehnologija, široke globalne mreže i uspešnog internacionalnog biznisa, Huawei Consumer BG posvećen je razvoju novih tehnologija koje potrošačima širom sveta i u svakom trenutku pružaju dodatne mogućnosti i i vrhunsko iskustvo.

O Huawei Technologies u Srbiji:

Huawei Technologies, koja u Srbiji posluje od 2005. godine, usmerena je na razvoj inovativnih tehnologija u sektoru potrošačke tehnike, implementaciju lokalizovanih rešenja i dugoročni razvoj na našem tržištu. Huawei je poznat kao društveno odgovorna kompanija koja je do sada osmislila i realizovala više donatorskih i humanitarnih akcija u Srbiji. Najveći strateški partneri kompanija na srpskom tržištu su Telekom, Telenor i Vip, kao i brojne državne institucije.

Comments