Tvoj novi saveznik u borbi protiv neželjenih dlačica: Philips Lumea

Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Regionalna premijera novog Huawei pametnog telefona: Beograd iz #P9 perspektive

Regionalna premijera novog Huawei pametnog telefona: Beograd iz #P9 perspektive

Zvaničan dolazak premium modela Huawei P9 na tržište regiona kompanija Huawei obeležila je nesvakidašnjim događajem za medije organizovanim u Beogradu, kom su prisustvovali novinari, blogeri i tviteraši iz Srbije, Hrvatske i Slovenije.

Celodnevno druženje medija iz regiona počelo je panoramskim razgledanjem Beograda iz #P9 perspektive, a na krstarenje gradom predstavnici sedme sile uputili su se u specijalnom Huawei double-deceker autobusu. Tokom vožnje gosti su imali prilike da testiraju kameru novog člana P porodice koja je izrađena u saradnji sa poznatim brendom Leica.

Tokom obilaska grada, na jednoj od najpoznatijih lokaciji Beograda – Kalemegdanu, Huawei ekipa zastala je kako bi učestvovala u pravljenju najvećeg “živog” #OO hashtaga, koji je snimljen iz vazduha.

OO Regionalna premijera novog Huawei pametnog telefona: Beograd iz #P9 perspektive

Svoju veština fokusiranja, osim uz pomoć #P9 telefona, mediji su testirali i tokom adrenalinskog dela Huawei ture na paintball okršaju i času streličarstva.

Paintball okršaj Regionalna premijera novog Huawei pametnog telefona: Beograd iz #P9 perspektive Paintball okršaj 3 Regionalna premijera novog Huawei pametnog telefona: Beograd iz #P9 perspektive Paintball okršaj 2 Regionalna premijera novog Huawei pametnog telefona: Beograd iz #P9 perspektive Sreličarstvo Regionalna premijera novog Huawei pametnog telefona: Beograd iz #P9 perspektive

Gospodin Jacky Zhao, direktor Huawei Device za Adriatic regiju rekao je:

“Huawei Consumer Business Group ostvario je značajne rezultate isporučivši više od 28.3 miliona uređaja u prvom kvartalu 2016. i rast od 64% za period od godinu dana. Osim toga, predstavili smo i novi flagship uređaj Huawei P9 koji poseduje dual-lens kameru nastalu u saradnji sa poznatim Leica brendom. U narednom periodu očekujemo proboj P9 uređaja na tržište, a podaci već ukazuju na to da je P9 nadmašio svog prethodnika, model P8, po broju prodatih jedinica u prvih nedelju dana od početka prodaje.”

Jacky Zhao direktor Huawei Device za Adriatic regiju Regionalna premijera novog Huawei pametnog telefona: Beograd iz #P9 perspektive Huawei P9 4 Regionalna premijera novog Huawei pametnog telefona: Beograd iz #P9 perspektive Huawei P9 2 Regionalna premijera novog Huawei pametnog telefona: Beograd iz #P9 perspektive Huawei open top Regionalna premijera novog Huawei pametnog telefona: Beograd iz #P9 perspektive

Inovativne fotografije novog Huawei P9 modela

Tokom zvanične promocije u restoranu Koketa na Adi Ciganliji predstavljene su najznačajnije performanse novog člana Huawei porodice. Model #P9 poseduje dve kamere od 12MP: RGB kamera Huawei P9 pravi neverovatne fotografije u boji, dok je monohromatska kamera idealna za isticanje detalja, a sve prednosti postojanja dve kamere dolaze do izražaja u uslovima slabog osvetljenja.

Korisnici mogu da biraju između tri režima snimanja: Standard, Vivid Colors i Smooth Colors. Dok upotrebom Huawei Hibrid Focus tehnologije, P9 pravi fotografije neverovatnom brzinom. Fokus Huawei P9 kamere bazira se na tri metodologije – laser, obračun dubina i kontrasta i automatski bira onaj koji daje najbolje rezultate u datom okruženju.

Široki otvor blende kamere telefona P9 omogućava korisnicima da eksperimentišu sa inovativnim vizuelnim efektima za stvaranje jedinstvene fotografije i sadržaja. P9 olakšava podešavanje otvora blende kamere za stvaranje zamućenja i drugih efekata, uz zadržavanje glavnog objekta izoštrenog i u fokusu.

Huawei P9 6 Regionalna premijera novog Huawei pametnog telefona: Beograd iz #P9 perspektive Huawei P9 7 Regionalna premijera novog Huawei pametnog telefona: Beograd iz #P9 perspektive Huawei P9 Regionalna premijera novog Huawei pametnog telefona: Beograd iz #P9 perspektive

Tehnologija očitavanja otiska prsta

Novi P9 model štiti privatnost korisnika zahvaljujući inovativnoj biometrijskoj tehnologiji očitavanja otiska prsta. Unapređena tehnologija omogućava korisnicima da personalizuju pristup uređaju i zaštite podatke uz istovremeno brz i siguran pristup istim.

Još jedna potvrda da Huawei uvek donosi najbolje za svoje korisnike dokazuje je VIP garancija koja podrazumeva produženu garanciju proizvođača, garanciju na ekran kao i garanciju na hardver u periodu od tri meseca.

Sve informacije o najnovijem modelu Huawei P9 modelu možete saznati na sajtu.

Nichim Izazvan Regionalna premijera novog Huawei pametnog telefona: Beograd iz #P9 perspektive

O Huawei Consumer Business Group:

Na kraju 2015. godine Huawei proizvodi i usluge bili su dostupni u više od 140 zemalja, a koristila ih je trećina svetske populacije. Huawei, koji zapošljava 150.000 ljudi, zauzeo je u 2013. treće mesto po isporuci pametnih telefona na globalnom nivou, a već decenijama uspešno posluje sa 45 od 50 globalnih telekomunikacionih lidera. Kompanija ima više od 15 odeljenja za istraživanje i razvoj u državama širom sveta – Sjedinjene Američke države, Nemačka, Švedska, Rusija, Indija i Kina. Jedna od tri Huawei poslovne grupe, Huawei Consumer Business Group (BG) pruža niz proizvoda uključujući mobilne telefone, mobilne broadband (MBB) uređaje, uređaje za domaćinstvo kao i cloud servise. Sa više od 25 godina poslovnog iskustva u oblasti informacionih i telekomunikacionih tehnologija, široke globalne mreže i uspešnog internacionalnog biznisa, Huawei Consumer BG posvećen je razvoju novih tehnologija koje potrošačima širom sveta i u svakom trenutku pružaju dodatne mogućnosti i i vrhunsko iskustvo.

O Huawei Technologies u Srbiji:

Huawei Technologies, koja u Srbiji posluje od 2005. godine, usmerena je na razvoj inovativnih tehnologija u sektoru potrošačke tehnike, implementaciju lokalizovanih rešenja i dugoročni razvoj na našem tržištu. Huawei je poznat kao društveno odgovorna kompanija koja je do sada osmislila i realizovala više donatorskih i humanitarnih akcija u Srbiji. Najveći strateški partneri kompanija na srpskom tržištu su Telekom, Telenor i Vip, kao i brojne državne institucije.

Editors choice