Hot topics

Reci NE kompromisima: Ovo su neki koje definitivno ne bi trebalo da praviš

7 saveta kako da pobediš infekcije na prirodan način i bez upotrebe antibiotika

Beograd postaje sve veći Glovo-grad

Tvoj beauty vodič kroz najbolje tissue maske za lice

Sara Oster ti otkriva jednostavne trikove kako da stilizuješ kosu i tokom leta, a da je ne oštetiš!

Vreme je za detoksikaciju: Kako da napokon eliminišeš celulit i višak vode u telu?

Stajlinzi koje ćemo nositi celog leta – on repeat!

Zašto nikada nećemo prestati da volimo bele patike + stajling saveti za nju i njega

U susret letovanju: Stvari koje obavezno treba da imaš u koferu

Kako da pronađeš motivaciju kada je jednostavno nemaš?

1/3

Znam, znam januar traje kao regularna dva meseca, i iako de facto ima isti broj dana kao i ostali (dobro okej, kao ona polovina ostalih koji su se razbahatili sa 31 danom) deluje da smo u 2019. daleko duže nego što zapravo jesmo. U realnosti, tek smo na pola januara, i da, smatram da je baš sada pravo vreme za prisetiti se šta je to onako bombastično i forever obeležilo godinu iza nas. Sada zato što su zvanično prošla oba Božića i obe Nove godine, i prema svačijim standardima možemo reći da je 2019. Osim po kineskim, ali u to ime posle 5. februara možemo da priugotovimo još neku rekapitulaciju, nije problem.

Nego, 2018. Wow, godinetina a? Neverovatan broj memova koji su nas ostavljali bez daha od smejanja, Kylie Jenner krila trudnoću pa kako smo saznali beba već stigla, Hrvatska zamalo postala prvak sveta u fudbalu, Banksyjev rad od 1.4 miliona dolara se planski samouništio, svet se ozbiljno uzdrmao i probudio po pitanju ženskih prava i seksualnog uznemiravanja i iskreno se nadam da smo stigli do tačke od koje može samo napred i samo hrabrije. Sve u svemu, ozbiljna godina.

U modnom smislu, bilo je dosta politike na pistama, ekspozea na temu nasilja i rasizma, mnooogo različitosti u revijama i kampanjama, mnogo vodećih luksuznih brendova koji su objavili da postaju fur-free, Virgil Abloh za Louis Vuitton, Balenciaga sve jača i apsolutno modno i kraljevsko ukrštanje – Kate Moss na royal venčanju i kraljica na modnoj reviji pored Annae Wintour. Što bi se reklo… svega! A šta je ćemo najviše pamtiti?

Kraljica na Nedelji mode u Londonu

Bilo je dosta simpatično videti Njeno visočanstvno u plišanoj fotelji pored Annae Wintour na reviji Richarda Quinna. Po njenom smeškanju reklo bi se da joj se dopao omaž njenim Balmoral maramama za glavu i majice sa ispisanim “God Save The Quinn”. Oh, a i uručila mu je QEII nagradu za Britanski dizajn. Da ti kraljica bude na reviji, i da još i dobiješ nagradu… nije malo za početak karijere.

Editors choice