Verovatno vam je do sada postalo jasno da u Americi Super Bowl nije samo vrhunac profesionalnog američkog fudbala već da je ova manifestacija svojevrsni nacionalni praznik! O svemu se misli do najsitnijih detalja, pripreme se vrše dugo i temeljno jer – sve mora da bude vrhunski i savršeno i nikako drugačije. Značaj ovog sportskog događaja ogleda se i u tome što su zvezde koje nastupaju u toku poluvremena uvek one najpopularnije i “najveće”, a kada je reč o reklamama – za divno čudo, one se željno iščekuju jer se smatraju najboljim reklamama ikad. I možete samo da sanjate koliko košta sekund reklamiranja tokom Super Bowl-a!

Naravno, danas je moguće unapred pogledati šta će se to pred publikom prikazati, pa “uživo” puštanje reklama na Super Bowl-u nije više toliko neizvesno, iako je i dalje tradicija koja se mora ispoštovati. Nestrpljivi ste da saznate koje reklame će obeležiti ovogodišnji Super Bowl? Nastavite sa čitanjem!

Budweiser, “Born The Hard Way”

U skladu sa trenutnom situacijom u Americi, ova reklama prikazuje putešestvije mladog Nemca koji kroji svoj put do Amerike, a za kojeg se na kraju ispostavlja da je Adolf Buš, nemački imigrant koji je osnivač američke kompanije piva Anheuser-Busch.

Squarespace, “Get Your Domain Before It’s Gone”

Glumac Džon Malkovič koji će se sada baviti i modnom možda ne može da dobije internet domen koji želi, ali zato Squarespace može da mu pomogne da stvori svoj savršeni sajt.

Audi, “Daughter”

O tome da i žene i muškarci treba da budu jednako plaćeni za posao iste prirode koje obavljaju, ali da je stvarnost drugačija i da nije lako saopštiti to svojoj ćerki, svedoči baš ova reklama.

Comments