Kolekcija jesen/zima 2016. obeležava 35 godina postojanja italijanskog brenda REPLAY kroz modele koji variraju od vintage do savremenog i futuirističkog. Kontaminacija je ključna reč i reflektuje se na stilove, materijale, procese proizvodnje ali i polne odrednice. Nasleđe brenda se ogleda u modelima od jeansa i kože, ali i na majicama i novoj denim Thermo+ tehnologiji. Nove ekološke tkanine primenjene su prilikom izrade Duckfree kaputa i Waterzero jeansa. U suštini glavne stilske odrednice kolekcije su Biker, contemporary urban style, athleisure i sporty, glam i military.

replay kolekcija 1 Replay kolekcija za sezonu jesen/zima 2016. replay kolekcija 2 Replay kolekcija za sezonu jesen/zima 2016. replay kolekcija 3 Replay kolekcija za sezonu jesen/zima 2016. replay kolekcija 4 Replay kolekcija za sezonu jesen/zima 2016. replay kolekcija 5 Replay kolekcija za sezonu jesen/zima 2016. replay kolekcija 6 Replay kolekcija za sezonu jesen/zima 2016. replay kolekcija 7 Replay kolekcija za sezonu jesen/zima 2016. replay kolekcija 8 Replay kolekcija za sezonu jesen/zima 2016.

Kolekciju jesen/zima možete kupiti u prodavnicama REPLAY u Beogradu – Knez Mihailova 33, kao i Novom Sadu – Zmaj Jovina 8, te multibrand radnjama FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.

Comments