*GIVEAWAY* Proizvodi za negu kože koji su ti neophodni ovog leta

Otkrivamo: Kako da imaš jaku, blistavu i dugu KOSU?

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Replay Laserblast L.I.F.E: Eco ratnici kao modeli

Replay Laserblast L.I.F.E: Eco ratnici kao modeli

Za potrebe lansiranja inovativne Laserblast L.I.F.E. collection, modni brend Replay angažovao je šampione među aktivistima kao modele za prateću kampanju.

Replay Laserblast L.I.F.E. kapsul kolekcija kombinuje inovativnu i ekološku Laserblast tehnologiju, koja dramatično redukuje upotrebu vode te koristi obojene mineralne pigmente prirodnog porekla. Rezultat? U pitanju je jedna od najodrživijih denim kolekcija. Kako bi udahnuo život ovoj osobenoj kampanji, Replay je angažovao svetski poznate modele izraženih etičkih načela – aktivisti koji transformišu današnjicu.

Replay Laserblast LIFE Campaign EcoWarrior Aleks  RGB 300DPI SP Replay Laserblast L.I.F.E: Eco ratnici kao modeli

Ovi eko ratnici dele neuništivu strast i duh; oni zaista oličavaju duh ove jedintvene kolekcije i Replay buntovnički duh. Norveški model i glumica Aleksandra Orbek-Nilsen osnivač je fondacije Nanofasa, ali i glasnogovornik kada su u pitanju afrička ekološka pitanja. Drugi protagonista kampanje je Enok Groven, norveški osnivač organizacije Fashion Against Climate Change. Reč je o dobro poznatoj panel grupi i blogu koji se fokusira na ekološka pitanju u modnoj industriji.

Replay Laserblast LIFE Campaign EcoWarrior Enok  RGB 300DPI SP Replay Laserblast L.I.F.E: Eco ratnici kao modeli

Replay Laserblast L.I.F.E. je značajna karakteristika koja se sastoji od procesa izbeljivanja prirodnim pigmentima dobijenim iz minerala. Pulverizovano kamenje prožima tkanine pružajući nadaleko poznati vintage look zahvaljujući finoj raznobojnosti nijansi.

Izrada ove nove jeans linije podrazumeva upotrebu laserske tehnologije sa malim uticajem na životnu sredinu. Svaki od ovih modela izlaže se vodi izuzetno niske temperature i tretira mineralnim pigmentima u sivoj i braon boji, te oker tonovima. Na kraju se suše na specijalno razvijenim lutkama kako bi se dobila željena tekstura i volumen. Dostupna su dva kroja za muškarce, slimfit Anbass i regular fit i predstavljeni su kroz izbor tkanina, tretmana, pranja. Za žene dostupan je skinny Luz i boyfit Pilar model farmerki koje dolaze u tri različita tipa pranja.

Editors choice