Hot topics

Jutarnji rituali kod kuće koje ćeš želeti da zadržiš i kada pandemija prođe

Zablude o problematičnoj koži u koje treba da prestaneš da veruješ + kako se zaista neguje ovaj tip kože

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

Prestižni italijanski denim brend Replay udružio je snage sa kompanijom  “Roman and Williams Buildings and Interiors” i predstavio najnoviju prodavnicu  u Milanu koja se prostire na 1,500 metara kvadratnih. Radnja se nalazi u srcu grada u Porta Nuova distriktu. Reč je o prostoru koji pruža potpuno novu vrstu šoping modnog iskustva i zabave.

“Replay stage” novi je koncept koji razvija ideju velike bine kao prodavnice. Ambijent u potpunosti predstavlja pozornicu bez fiksnih elemenata i baš kao u filmskom scenariju sve je podložno promenama. Gosti će zakoračiti na prividno hladan betonski pod, osvetljen reflektorima. U prostoru je postavljeno nekoliko setova, tematskih celina – skromna kuća sa srednjeg Zapada u kojoj dominiraju vintidž tapete, napušten američki ambar bogat  džinsom po poslednjim trendovima; tipična krojačka radnja sa Menhetna iz 1928. godine, premeštena u Milano.

Svaka od ovih celina sadrži posebne elemente iznenađenja – tornado je zapravo kaleidoskop u pokretu načinjen od mesinganih leptira; ambar uključuje prozor sa koga se pruža prizor na divan zalazak sunca. Krojačka radnja predstavlja radionicu gde gosti mogu naručiti džins po meri. Vešto komponovani i dobro osvetljeni setovi naglašavaju najbolje komade kolekcije. U centru prostora, goste očekuje veliko, otvoreno, industrijsko čelično stepenište, na čijem kraju se nalaze gusti slojevi opreme i elementi koje čine “True Hollywood Stage” – od modnih pista i koturova kablova do kamera, robusnih svetala i merdevina.

Među brojnim poznatim ličnostima koje su prisustvovale svečanom otvaranju našao brazilski top model Alesandra Ambrosio, američka glumica Rosario Doson kao i supermodeli Koko Roša i Stela Maksvel.

Alesandra Ambrosio i Koko Roša Replay otvorio novu prodavnicu u Milanu

Editors choice