Prestižni italijanski denim brend Replay udružio je snage sa kompanijom  “Roman and Williams Buildings and Interiors” i predstavio najnoviju prodavnicu  u Milanu koja se prostire na 1,500 metara kvadratnih. Radnja se nalazi u srcu grada u Porta Nuova distriktu. Reč je o prostoru koji pruža potpuno novu vrstu šoping modnog iskustva i zabave.

“Replay stage” novi je koncept koji razvija ideju velike bine kao prodavnice. Ambijent u potpunosti predstavlja pozornicu bez fiksnih elemenata i baš kao u filmskom scenariju sve je podložno promenama. Gosti će zakoračiti na prividno hladan betonski pod, osvetljen reflektorima. U prostoru je postavljeno nekoliko setova, tematskih celina – skromna kuća sa srednjeg Zapada u kojoj dominiraju vintidž tapete, napušten američki ambar bogat  džinsom po poslednjim trendovima; tipična krojačka radnja sa Menhetna iz 1928. godine, premeštena u Milano.

Svaka od ovih celina sadrži posebne elemente iznenađenja – tornado je zapravo kaleidoskop u pokretu načinjen od mesinganih leptira; ambar uključuje prozor sa koga se pruža prizor na divan zalazak sunca. Krojačka radnja predstavlja radionicu gde gosti mogu naručiti džins po meri. Vešto komponovani i dobro osvetljeni setovi naglašavaju najbolje komade kolekcije. U centru prostora, goste očekuje veliko, otvoreno, industrijsko čelično stepenište, na čijem kraju se nalaze gusti slojevi opreme i elementi koje čine “True Hollywood Stage” – od modnih pista i koturova kablova do kamera, robusnih svetala i merdevina.

Među brojnim poznatim ličnostima koje su prisustvovale svečanom otvaranju našao brazilski top model Alesandra Ambrosio, američka glumica Rosario Doson kao i supermodeli Koko Roša i Stela Maksvel.

Alesandra Ambrosio i Koko Roša Replay otvorio novu prodavnicu u Milanu
Comments