Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

S Nedelje mode, na Nedelju mode. Drugi gradovi, druge revije, drugi ljudi, ali trendovi isti! Zapravo, ono za čim su svi poludeli trenutno su rese! Bilo da su kao detalj na torbi, suknji ili džemperu, sve dolazi u obzir! Dok god se talasaju na vetru, to je dobro.

Sve je počelo na ulicama Njujorka kada su se pojavile smele dame sa torbama koje imaju rese. U Londonu su već svi kraljevi uličnog stila nosili rese na skoro svakom komadu garderobe, da bi sada rese prihvatili i drugi ljudi, koji nisu deo modnog sveta. Jednostavno, zabavne su i šik!

Zato ni vi ne treba da propustite priliku da ponesete neki ovakav komad. Kako bismo vam pomogli u izboru, poazaćemo vam kako to rade street style zvezde širom sveta.

Rese Modni trend koji ćete obožavati 1 Rese: Modni trend koji ćete obožavati Rese Modni trend koji ćete obožavati 2 Rese: Modni trend koji ćete obožavati Rese Modni trend koji ćete obožavati 5 Rese: Modni trend koji ćete obožavati Rese Modni trend koji ćete obožavati 4 Rese: Modni trend koji ćete obožavati

Lenka Gatić

Editors choice