S Nedelje mode, na Nedelju mode. Drugi gradovi, druge revije, drugi ljudi, ali trendovi isti! Zapravo, ono za čim su svi poludeli trenutno su rese! Bilo da su kao detalj na torbi, suknji ili džemperu, sve dolazi u obzir! Dok god se talasaju na vetru, to je dobro.

Sve je počelo na ulicama Njujorka kada su se pojavile smele dame sa torbama koje imaju rese. U Londonu su već svi kraljevi uličnog stila nosili rese na skoro svakom komadu garderobe, da bi sada rese prihvatili i drugi ljudi, koji nisu deo modnog sveta. Jednostavno, zabavne su i šik!

Zato ni vi ne treba da propustite priliku da ponesete neki ovakav komad. Kako bismo vam pomogli u izboru, poazaćemo vam kako to rade street style zvezde širom sveta.

Rese Modni trend koji ćete obožavati 1 Rese: Modni trend koji ćete obožavati Rese Modni trend koji ćete obožavati 2 Rese: Modni trend koji ćete obožavati Rese Modni trend koji ćete obožavati 5 Rese: Modni trend koji ćete obožavati Rese Modni trend koji ćete obožavati 4 Rese: Modni trend koji ćete obožavati

Lenka Gatić

Comments