Hot topics

#getmotivated: 6 načina da izađeš iz rutine i unaprediš svoj život

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

Sunčane destinacije koje moraš da posetiš u 2020.

Većina pripadnica nežnijeg pola će se složiti da su dlačice na pojedinim regijama tela velika neprijatnost, a njihovo uklanjanje je dosadan, često i veoma bolan proces, koji nikome ne prija. Međutim, postoji rešenje koje na bezbolan način može da reši ove probleme. O tome je danas u hotelu Saint Ten, iz domena struke, govorila doktorka Milica Đokić, a svoja iskustva u korišćenju prenela je influenserka Iva Chu.

Philips lumea2 e1574419365196 Rešite se neželjnih dlačica uz pomoć inovativnog proizvoda

Moderne žene u današnjem haotičnom svetu, koji nam nameće brz ritam života, više nego ikada pažljivo biraju svoje beauty rituale. Osim što nam oni predstavljaju male životne radosti, čine nas negovanim, zdravijim i doprinose našem samopouzdanju.

Ipak, u moru beauty rituala u koje ulažemo svoje vreme, trud, ali i novac, malo toga nas veseli kao osećaj glatke kože bez dlačica. To je taj osećaj – tako zadovoljavajuć, tako dragocen, koji želimo da zadržimo što je duže moguće. Nije to samo stvar lepih nogu koje ponosno pokazujemo u novoj haljini ili negovani pazusi koje izlažemo na treninzima joge – to je osećaj slobode i spontanosti.

Postoji moderno i elegantno rešenje iz Philips-a koje ovakve situacije može zauvek da ostavi u prošlosti i promeni naš lifestyle. Philips Lumea IPL uređaj za uklanjanje dlačica kod kuće nudi dugotrajno rešenje.

Doktorka Milica Đokić kaže da IPL tehnologija (eng. Intense Pulsed Light) koristi nežno pulsirajuće svetlo koje deluje direktno na koren dlačica tako da one na prirodan način ostaju u fazi mirovanja. To znači da njihov rast ostaje onemogućen dugo vremena, čak do šest meseci.*

Philips lumea1 e1574419393614 Rešite se neželjnih dlačica uz pomoć inovativnog proizvoda

Što je veći kontrast između boje dlačica i boje kože, to je IPL efikasniji. Dlačice i obline na telu se razlikuju, tako da svaku zonu treba tretirati na drugačiji način kako bi se postigli najbolji rezultati – objašnava doktorka Đokić i dodaje da je već nakon prvog tretmana koža nežna i glatka.

Kao rezultat dugogodišnjeg istraživanja i razvoja te saradnje sa dermatolozima, korišćenje Lumee je jednostavno, brzo i sigurno. Uz SmartSkin senzor i korišćenjem različitih nastavaka, intenzitet tretmana može pravilno da se prilagodi tipu kože i području tela koje želimo da tretiramo.

Kolumnistkinja i influenserka Iva Chu već duže vreme koristi Philips Lumea IPL uređaj za uklanjanje dlačica i veoma je zadovoljna njegovom efikasnošću:

Osećaj slobode koji mi pruža Philips Lumea je neopisiv. Ceo proces je bezbolan i lak, a na bolnu depilaciju ne pomišljam već godinama – kaže Iva Chu.

Kao pravi moderni beauty uređaj, Lumea nudi pomoć i u digitalnom obliku. Lumea IPL aplikacija pomaže u praćenju napretka i planiranju tretmana a uz to je i odličan izvor korisnih saveta i trikova kako ostvariti najbolje tretmane.

Philips lumea e1574419412178 Rešite se neželjnih dlačica uz pomoć inovativnog proizvoda

*prosečno smanjenje rasta dlačica na nogama: 78%, nakon 12 tretmana


 

Editors choice