Znamo da nijedan naš autfit nije potpun bez aksesoara jer su oni tu da savršeno “zaokruže” svaku našu kombinaciju. Koji god stil da volite morate priznati da upravo aksesoari daju poseban “pečat” vašem izgledu i da bez njih, utisak koji svojom pojavom ostavljate, nikako nije isti. Ukoliko ste u potrazi za modernim aksesoarima kojima biste upotpunili svoje zimske stajlinge brend Weekend Max Mara ima rešenje za vas – atraktivne Pasticcino tašnice koje će svakom vašem autfitu dati notu retro šika.

Max Mara Weekend FW 16 Pasticcino Bag 3 Retro aksesoar koji će upotpuniti SVAKU tvoju kombinaciju

U italijanskom jeziku reč “pasticcino” označava malo pecivo koje se može pojesti u jednom zalogaju i koje se momentalno topi u ustima! A nova Pasticcino tašnica je isto tako slatka i neodoljiva! Meke, “pufnaste”, sa oversized kopčama i veselim dezenima, ove tašnice će biti must have zime i definitivno predstavljaju pravu “poslasticu” za sve modne “sladokusce”! Ovaj aksesoar u retro stilu će vam svojim modernim dizajnom odmah popraviti raspoloženje, a razigrani ton će dati kako vašim ležernim, vikend izdanjima, tako i onim svakodnevnim pa čak i večernjim autfitima.

Max Mara Weekend FW 16 Pasticcino Bag 1 Retro aksesoar koji će upotpuniti SVAKU tvoju kombinaciju

Pasticcino tašnica je clutch, smela i šarmantna, a zato je i namenjena baš takvim, samouverenim devojkama. Oblik tašnice je neodoljivo vintage, forma je slobodna i bez striktnih “linija”, kako bi se lako prilagođavala svojoj sadržini. Osim od materijala atraktivnog dezena, ove tašnice mogu biti izrađene i od mekog krzna, a baš ti modeli će se odlično uklopiti u svaki vaš zimski autfit. Osim toga, tašnica je osvežena metalnim Weekend Max Mara logoom i leptirom, simbolom same kolekcije. 

Max Mara Weekend FW 16 Pasticcino Bag 2 Retro aksesoar koji će upotpuniti SVAKU tvoju kombinaciju
Comments