Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Udruženje “Retro Chic” poziva vas da posetite našu, prvu po redu, prodajnu izložbu unikata u okviru projekta “ReFORMA” koji je pokrenulo naše Udruženje u saradnji sa Galerijom Eurocentar, gde se svim dizajnerima, umetnicima i rukotvoračima otvara mogućnost stalnog izlaganja radova u ovom prostoru, a posetiocima mogućnost kupovine unikatne garderobe, nakita, modnih detalja, upotrebnih i dekorativnih predmeta za kuću, prirodne kozmetike i dr.

Koncept projekta “ReFORMA” čine dve odvojene celine – prodajna izložba i modni bazar, koje imaju zajednički cilj – kreiranje ozbiljne platforme za promo i plasman domaćeg dizajna.

Prodajna izložba autorskih radova u galeriji biće organizovana kao standardna izložbena postavka u trajanju od sedam dana, i biće otvorena za posete svakodnevno 12-20h. U okviru izložbe, oko 35 odabranih umetnika i dizajnera predstaviće svoje unikatne radove, a vaši domaćini u Galeriji biće članovi našeg Udruženja.

RADNI FLAJER REFORMA Retro Chic ReFORMA

Posetite prodajnu izložbu unikata

Modni bazar u trajanju od tri dana biće otvoren 11-13. aprila, svakodnevno 12-20h i na njemu će svoje radove predstaviti oko 50 modnih dizajnera, primenjenih umetnika, rukotvorača, stilista, modnih frizera, make-up artista i fotografa iz cele zemlje i regiona.

RADNI FLAJER BAZAR Retro Chic ReFORMA

Na bazaru vas očekuju najsvežije prolećne dizajnerske kolekcije i, naravno, veliki sezonski popusti

Za umetnike i dizajnere Konkurs je još uvek otvoren – svi zainteresovani prijave za učešće mogu slati na retrochic.modnibazar@gmail.com do 5. aprila. 

Prvih 20 čitalaca koji se jave na redakcija@wannabemagazine.com sa imenom i prezimenom dobiće po jedan vaučer sa popustom na kupovinu od 10 odsto. Vaučeri će moći da se pokupe u Galeriji u toku trajanja događaja i iskoristiti za kupovinu na istom. (Napomena: popust važi za jedan artikal) 

Editors choice