Najlepši deo žurke jeste zapravo ona euforija pred spremanje, posebno ako je u pitanju neka vama veoma važna žurka ili ukoliko je u pitanju neki gala događaj koji ste jedva čekali. Spremanje, ulepšavanje, biranje najboljih komada može da traje satima i naravno priznajemo ima tu i nerviranja, pored uživanja u procesu sređivanja. Nerviranje obično dolazi nakon početne euforije, jer shvataš da ti ipak nemaš šta da obučeš.

Zato na vreme opremi svoj ormar sledećim komadima koji imaju retro notu osamdesetih i tako uz minimalno truda i razmišljanja, ali i nerviranja bude primećena na svakoj žurci. 

Osamdesete su nam donele mnogo boja, različitih upečatljivih materijala i kombinacija. Osamdesetih su naramenice postale i te kako popularne i široki glomazni rukavi, neonske boje, uske farmerice, crni somot, kožne jakne i karneri. Sva je sreća da i današnji dizajneri svoju inspiraciju pronalaze u osamdesetim, te ćeš imati veliki izbor, ukoliko obožavaš osamdesete. Mada i ukoliko nisi fan, garantujemo da ćeš se u neke komade zaljubiti.

Top sa pufnastim rukavima 

Naravno krećemo od najupečatljivijeg komada osmadesetih – topa sa pufnastim rukavima. Ovaj top može da učini da zaista izgledate upečatljivo, gde god da se pojavite, a opet sa druge strane prilično elegantno. I ne, neće vas ovi rukavi raširiti, niti učiniti da izgledate deblje. Ovaj top može samo da istakne vaš struk, koji će pritom izgledati manje. Obožavaćeš ovaj top, jer nekako podseća na leto, a ujedno ga možeš nositi i u zimskim mesecima.

Mini haljina sa pufnastim rukavima 

Kada ne želiš da razmišljaš o kombinovanju, već želiš da izabreš samo jedan komad za jako važnu žurku, onda definitivno savetujemo mini haljinu sa pufnastim rukavima. Ove haljine su trenutno hit, a iste prete da pokore Instagram. Efekat koji postiže mini haljina sa pufnastim rukavima nemervljiv je i verovatno će nakon žurke svi pričati o tvojoj pojavi. Naravno – šarene haljine će biti za nijansu upečatljivije.

Ogromne upečatljive minđuše 

Nikako nemoj da zaboraviš na modne dodatke. Ogromne upečatljive minđuše govore: osamdesete su ponovo tu. To mogu biti klasične zlatne veće alke. Verovatno neke već i imate u svojoj kutiji za nakit, samo malo potražite i ponovo ih vratite na velika vrata.

Somot torbice 

Elegatni somot je must have ove sezone, a bio je must have i osamdesetih. Jednu ovakvu torbicu svaka žena bi trebalo da ima u svojoj kolekciji, jer ne samo da je dobra za žurke, već može da posluži i u nekim drugim prilikama. Naravno crna je za sve prilike, ali pokušaj da izađeš iz okvira i izaberi možda neku plavu nijansu.

Comments