Ni veliko nevreme, ni blokiran Beograd nisu sprečili da veliki broj gostiju prisustvuje pravom modnom spektaklu i društvenom događaju, modnoj reviji PATRIZA PEPE, u organizaciji Fashion company, agencije Fabrika i Ambasade Italije, koja je održana u rezidenciji italijanskog ambasadora.

Revija PATRIZIA PEPE u Beogradu 1 Revija PATRIZIA PEPE u Beogradu   glamurozna manifestacija posvećena stilu i eleganciji

Gostima, među kojima su bili brojni ambasadori i ugledne zvanice poslovnog i javnog života, pred početak programa su se obratili Vesna Mandić, vlasnica Fabrike, italijanski ambasador, NJE gospodin Luca Gori, i Manja Babović, direktorka marketinga Fashion company, koja je svojom lepotom i harizmom, ali i uspešnim poslovanjem, oduševila sve prisutne.

Revija PATRIZIA PEPE u Beogradu 2 Revija PATRIZIA PEPE u Beogradu   glamurozna manifestacija posvećena stilu i eleganciji

Svi modeli u toku revije su bili ispraćeni aplauzom, jer je kolekcija PATRIZIA PEPE bila u pravom smislu reči, modna poslastica.

Revija PATRIZIA PEPE u Beogradu 3 Revija PATRIZIA PEPE u Beogradu   glamurozna manifestacija posvećena stilu i eleganciji

Prepoznatljiv po minimalističkoj estetici s pomakom, brend PATRIZIA PEPE je zasluženo stekao kultni status posle gotovo tri decenije postojanja na svetskoj modnoj sceni. Modeli su namenjeni samouverenim ženama koje istinski uživaju u modi, a zaštitni znak brenda the Fly postao je simbol besprekornog kvaliteta utkanog u svaki komad.

Revija PATRIZIA PEPE u Beogradu 6 Revija PATRIZIA PEPE u Beogradu   glamurozna manifestacija posvećena stilu i eleganciji

U novoj kolekciji dominiraju upečatljivi kolorit, lepršavi krojevi i laganiji materijali koji toplim prolećnim danima pružaju poseban šarm.

PP revija Revija PATRIZIA PEPE u Beogradu   glamurozna manifestacija posvećena stilu i eleganciji

Kreativni tim brenda je minimalističku estetiku i svedenu formu udružio sa gotovo alhemijskom mešavinom zavodljivosti, ali i određene doze buntovništva.

Patrizia Pepe revija Revija PATRIZIA PEPE u Beogradu   glamurozna manifestacija posvećena stilu i eleganciji

Uz metalik nijanse koje su postale glavni aduti prolećne garderobe, ključne komade odlikuju atraktivni geometrijski prorezi, stvoreni za suptilno isticanje siluete. 

Comments