Tek je završena Nedelja mode u Londonu, a već danas se ovaj prestižni modni događaj “seli” u Milano. Dok čekamo svečani početak, podsetimo se koje su to revije obeležile Nedelju mode u prestonici Engleske.

Svakako, najupečatljivija je bila revija poznate modne kuće Alexander McQueen, o kojoj smo vam pisali ovde. Modeli koji su predstavljeni publiku su doslovno ostavili bez teksta, što je potvrdilo da je zaista reč o predivnoj kolekciji “satkanoj od snova”.

Osim na ovoj, divne modele smo mogle da vidimo i na revijama brendova Giles, Burberry Prorsum, Roksanda, Erdem, Vivienne Westwood, Gareth Pugh.

Giles

Raskošne haljine ukrašene romantičnim detaljima oduševile su nas na ovoj reviji. One su dizajnirane u duhu stare, dobre klasike pa je tako njihova dužina ispod kolena, što je, priznaćete, sasvim inovativno u odnosu na ono što smo do sada viđale na revijama, ali i u samim radnjama. Čak je i materijal haljina nekako starinski, što daje posebnu čar ovim modelima. Uz jednostavnu frizuru i blago naglašene usne, cela kombinacija je jako efektna. Duh modernog vremena daju zanimljive sandale upadljivih boja.

revija giles Revije koje su obeležile Nedelju mode u Londonu 2016.

Burberry Prorsum

Od ovog brenda nismo ni očekivale ništa drugo do originalnih, zavodljivih modela haljina. Raznovrsnost je postignuta korišćenjem različitih materijala, boja i kroja, pa smo tako mogle da vidimo i romantične roze haljine, ali i vamp crne. Ono što je obeležilo kolekciju svakako su čipka, vez i duboki dekoltei, što je baš u duhu našeg vremena i trenutnih trendova. I na Nedelji mode u Londonu potvrđen je novi beauty trend u grunge stilu koji podrazumeva minimum šminke i usne naglašene tamnim karminom.

revija burberry Revije koje su obeležile Nedelju mode u Londonu 2016.
Comments