Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih?

Zašto je serija Sluškinjina priča toliko relevantna danas i kako pomaže ženama da se (iz)bore za svoja prava

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Revije koje su obeležile početak Nedelje mode u Parizu 2016. godine

Revije koje su obeležile početak Nedelje mode u Parizu 2016. godine

1/3

Sama pomisao na Nedelju mode u Parizu izaziva uzbuđenje zbog mogućih revija koje tamo možemo videti. Znamo da se dizajneri i modne kuće utrkuju ko će dobiti prestižno mesto da svoje modele pokaže baš na ovoj manifestaciji.

Iako su ostala još dva dana do završetka Nedelje mode u Parizu  dosada viđene revije ostavile su bez daha. Mnoge su potpisane od strane najpoznatijih dizajnera kao što su Givenchy, Elie Saab, Balmain, Christian Dior ali velikih modnih kuća kao što je H&M. Revije bogate koloritom i vrhunskim kvalitetom materijala u kombinaciji sa neprikosnovenim krojevima jednostavno izmamile su uzdahe svih modno osvešćenih osoba. S

S obzirom na to da su ostala još dva dana koja obećavaju jedva čekamo da vidimo šta nam je Nedelja mode u Parizu pripremila za kaj. Do tada uživajte u najznanimljivijim revijama koje su do sada prikazane.

Givenchy

Ova fascinatna revija inspirisana je drevnim Egiptom, i možemo reći da trguje romantikom i jednostavnošću i prilagođavanjem psihodelije i misticizma. Bluze i haljine otvorenih leđa ukrašene su egipatskim ikonografijama, koje su projektovane pa štampane na tkaninu. Ono što je zanimljivo da je ove sezone Givenchy iskočio iz leopard dezena i piton kože i zamenio za motive starih kultura. Mala crna haljina koja je još iz vremena filma “Doručak kod Tifanija” obeležila ovog dizajnera sada je osvežena sa krznom na kragni  ili kratkim rukavima, što je bilo prijatno iznenađenje.

Živansi 1 Revije koje su obeležile početak Nedelje mode u Parizu 2016. godine

John Galliano

Izrezana haljina koja je satkana od prozirnih materijala i čipke, nalik spavaćicama potpisane su srcem Johna Galliana. Kreativni direktor Bil Gejten preneo je ženstvenost na donji veš isnpirisan više muškim referencama- ukrašene detaljima vojnih uniformi. Krojeve dostojne jednog admirala i ukrašene epoletama modeli su nosili sa slatkim bluzama od čipke u edvardovskom stilu . Takođe, ova kolekcija obiluje i sa dosta prepoznatiljivih engleskih ekscentručnih detalja. Asimetrija, krojevi na jedno rame i vrlo tanke bretele detalji su koji dominiraju.

Galijano 1 Revije koje su obeležile početak Nedelje mode u Parizu 2016. godine

Editors choice