Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Air Max revolucija uz the Spot

Rezervišite april za OMGcommerce konferenciju

Rezervišite april za OMGcommerce konferenciju

Prošle je godine konferencija OMGcommerce u potpunosti opravdala svoj naziv (skraćenicu od Oh-My-God what an awesome web commerce conference), a ove godine planira ponoviti taj uspjeh 25.04. u Kraševom Auditoriumu u Zagrebu. Na ovoj najvećoj ecommerce konferenciji u regiji, u organizaciji Netokracije, okupit će više od tristo sudionika i dvadesetak predavača iz različitih područja ecommercea,
prodaje i online poslovanja.

OMGcommerce konferencija će, i ove godine, povezati stručnjake za Internetsku trgovinu s onima koji žele poboljšati ecommerce startegiju svog brenda. Među njima će se naći predstavnici najutjecajnijih brendova iz Hrvatske, Srbije i Slovenije, te niz uglednih predavača s višegodišnjim iskustvom na domaćim, ali i stranim tržištima.

Prvi govornici su već najavljeni, a radi se o impresivnoj listi stručnjaka i pregršt zanimljivih tema. Google će na konferenciji podijeliti svoja saznanja o trendovima u internetskoj trgovini, Joann Johnstone iz tvrtke Zee&Co govorit će o prodaji mode i luksuznih predmeta preko interneta, Tomislav Bilid iz osječkog Inchooa obratit će se s pozicije vodeće regionalne agencije za razvoj ecommercea, a predstavnik Rocket Interneta dotaknut de se najvedeg ecommerce inkubatoru na svijetu, koji se nalazi upravo u našoj regiji.

omg 1naslovna najava Rezervišite april za OMGcommerce konferenciju

“OMGcommerce je izuzetna regionalna prilika za razmjenu informacija, iskustava i networking, jer na jednom mjestu možete naći od igle do lokomotive e-commerca. Predstavnici velikih i malih online trgovina, startupi, tvrtke koje se bave izradom e-commerce rješenja, vlasnici, prodajni i marketing timovi, dizajner, developeri, ali i krajnji korisnici, svi su se našli na jednom mjestu spremni razmijeniti iskustva i čuti kako biti uspješniji i efikasniji” rekao je Tomislav Bilid, CEO Inchooa, generalnog tehnološkog partnera OMGcommercea.

Uz ove predavače, pozornicu će zauzeti Slobodan Marković, jedan od najvećih srpskih stručnjaka za ecommerce, a zastupnik u Europskom parlamentu Tonino Picula te predstavnik Ministarstva gospodarstva govorit će o ulozi države u razvoju internetske trgovine. O Internet trgovini u praksi govoriti će i Nađa Jokanović iz Wannabe magazina, Maja Bujas iz Crnog Jajeta, Loyalsterov Rade Joksimović te Peđa Pušelja Blogowski, osnivač WTFJeansa.

“Potaknuti uspjehom koji je polučila prošlogodišnja konferencija, koja je već u prvom izdanju okupila vodeće ecommerce profesionalce regije, ovogodišnji OMGcommerce okupit će još veći broj hrvatskih i regionalnih tvrtki koje kroz prodaju putem Interneta i izvoz žele uspjeti na današnjem kompetitivnom tržištu. Ulaskom Hrvatske u EU otvorena su vrata mnogih tržišta na kojima se sad domaći trgovci mogu nadi – putem Interneta” izjavio je Ivan Brezak Brkan, organizator OMGcommercea i glavni urednik Netokracije.

Cilj konferencije jest potaknuti razvoj nove grane trgovine u Hrvatskoj, u skladu sa svjetskim trendovima, a glavna tema biti će kako iskoristiti pun potencijal ecommercea, uključujući i kako optimizirati web dućane, prodavati luksuzne predmete preko interneta ili stvoriti regionalnu i globalnu potrebu za svojim proizvodima.

Igor Strejček, direktor Direkcije upravljanja distributivnim kanalima u Erste Banci, generalnom sponzoru ovog iznimno važnog događaja, objašnjava: „Konferencija OMGcommerce predstavlja najbolje mjesto za razgovor i diskusiju o razvoju i podršci poslovanja internetskih trgovina te lokalnih trgovaca. U Hrvatskoj i drugim zemljama regije došlo je do značajnih promjena od strane zahtjeva korisnika, ali i od strane pružatelja usluga. Želja i cilj Erste banke je širokom paletom financijskih usluga podržati građane, klijent banke, kao i internetske trgovce te demo iskoristiti priliku i na OMG commerce konferenciji predstaviti naša rješenja.“

Kako biste sudjelovali na konferenciji i imali priliku učiti od nekih od najvedih stručnjaka na ovom području te ih i osobno upoznati, registrirajte se za OMGcommerce što prije na stranici omgcommerce.me.

Editors choice