Prošle je godine konferencija OMGcommerce u potpunosti opravdala svoj naziv (skraćenicu od Oh-My-God what an awesome web commerce conference), a ove godine planira ponoviti taj uspjeh 25.04. u Kraševom Auditoriumu u Zagrebu. Na ovoj najvećoj ecommerce konferenciji u regiji, u organizaciji Netokracije, okupit će više od tristo sudionika i dvadesetak predavača iz različitih područja ecommercea,
prodaje i online poslovanja.

OMGcommerce konferencija će, i ove godine, povezati stručnjake za Internetsku trgovinu s onima koji žele poboljšati ecommerce startegiju svog brenda. Među njima će se naći predstavnici najutjecajnijih brendova iz Hrvatske, Srbije i Slovenije, te niz uglednih predavača s višegodišnjim iskustvom na domaćim, ali i stranim tržištima.

Prvi govornici su već najavljeni, a radi se o impresivnoj listi stručnjaka i pregršt zanimljivih tema. Google će na konferenciji podijeliti svoja saznanja o trendovima u internetskoj trgovini, Joann Johnstone iz tvrtke Zee&Co govorit će o prodaji mode i luksuznih predmeta preko interneta, Tomislav Bilid iz osječkog Inchooa obratit će se s pozicije vodeće regionalne agencije za razvoj ecommercea, a predstavnik Rocket Interneta dotaknut de se najvedeg ecommerce inkubatoru na svijetu, koji se nalazi upravo u našoj regiji.

omg 1naslovna najava Rezervišite april za OMGcommerce konferenciju

“OMGcommerce je izuzetna regionalna prilika za razmjenu informacija, iskustava i networking, jer na jednom mjestu možete naći od igle do lokomotive e-commerca. Predstavnici velikih i malih online trgovina, startupi, tvrtke koje se bave izradom e-commerce rješenja, vlasnici, prodajni i marketing timovi, dizajner, developeri, ali i krajnji korisnici, svi su se našli na jednom mjestu spremni razmijeniti iskustva i čuti kako biti uspješniji i efikasniji” rekao je Tomislav Bilid, CEO Inchooa, generalnog tehnološkog partnera OMGcommercea.

Uz ove predavače, pozornicu će zauzeti Slobodan Marković, jedan od najvećih srpskih stručnjaka za ecommerce, a zastupnik u Europskom parlamentu Tonino Picula te predstavnik Ministarstva gospodarstva govorit će o ulozi države u razvoju internetske trgovine. O Internet trgovini u praksi govoriti će i Nađa Jokanović iz Wannabe magazina, Maja Bujas iz Crnog Jajeta, Loyalsterov Rade Joksimović te Peđa Pušelja Blogowski, osnivač WTFJeansa.

“Potaknuti uspjehom koji je polučila prošlogodišnja konferencija, koja je već u prvom izdanju okupila vodeće ecommerce profesionalce regije, ovogodišnji OMGcommerce okupit će još veći broj hrvatskih i regionalnih tvrtki koje kroz prodaju putem Interneta i izvoz žele uspjeti na današnjem kompetitivnom tržištu. Ulaskom Hrvatske u EU otvorena su vrata mnogih tržišta na kojima se sad domaći trgovci mogu nadi – putem Interneta” izjavio je Ivan Brezak Brkan, organizator OMGcommercea i glavni urednik Netokracije.

Cilj konferencije jest potaknuti razvoj nove grane trgovine u Hrvatskoj, u skladu sa svjetskim trendovima, a glavna tema biti će kako iskoristiti pun potencijal ecommercea, uključujući i kako optimizirati web dućane, prodavati luksuzne predmete preko interneta ili stvoriti regionalnu i globalnu potrebu za svojim proizvodima.

Igor Strejček, direktor Direkcije upravljanja distributivnim kanalima u Erste Banci, generalnom sponzoru ovog iznimno važnog događaja, objašnjava: „Konferencija OMGcommerce predstavlja najbolje mjesto za razgovor i diskusiju o razvoju i podršci poslovanja internetskih trgovina te lokalnih trgovaca. U Hrvatskoj i drugim zemljama regije došlo je do značajnih promjena od strane zahtjeva korisnika, ali i od strane pružatelja usluga. Želja i cilj Erste banke je širokom paletom financijskih usluga podržati građane, klijent banke, kao i internetske trgovce te demo iskoristiti priliku i na OMG commerce konferenciji predstaviti naša rješenja.“

Kako biste sudjelovali na konferenciji i imali priliku učiti od nekih od najvedih stručnjaka na ovom području te ih i osobno upoznati, registrirajte se za OMGcommerce što prije na stranici omgcommerce.me.

Comments