Skrolujem ja tako Instagramom i imam šta i da vidim – Rihanna lansira FENTY SKIN liniju za negu kože (kako je sama u komentarima rekla, po meri njene osetljive kože) i apsolutno se oduševim! Ako sam odolela kupovini šminke sa njenim potpisom samo zato što je njena, a ne zato što volim da se šminkam i koristim šminku, za skin care proizvode sam bogami rešila da ih posedujem pa šta košta da košta. Da, opsednuta sam negom kože i da, znam da je to ipak pevačica koja je svoj posao proširila i na modnu i industriju lepote, ali ne možeš me kriviti za tako nešto – pogledaj kako je Riri samo simpatična predstavljajući svoj novi poduhvat kojim će pokoriti svet! 

Koliko možemo da vidimo, biće tu proizvoda poput umivalica, seruma i krema, u jednostavnim, pastelnim pakovanjima koja će izgledati prelepo na našim policama u kupatilu (već znamo), a njena linija za negu kože će biti u prodaji od 31. jula ekskluzivno na sajtu fentyskin.com. Ipak, neko će biti te sreće da proizvode naruči i pre ovog datuma, ako se prijavi mejlom preko linka koji se nalazi u linku pevačicinog Instagram profila.

Malo je reći da su fanovi oduševljeni i da svi jedva čekaju (čekamo?) da vide šta će se to naći u beauty liniji koja će sigurno promeniti naše dosadašnje shvatanje nege kože. Uostalom, ako neko pomera sve moguće granice, onda je to definitivno Rihanna.

I da, šaljem ja ovu vest svom drugu koji takođe obožava Rihannu i koji me automatski spušta na zemlju – “ma, hoćemo album, ne padaj na ove fore!” Prvo sam se smejala, a onda sam shvatila da je u pravu. Čoveče, koliko vremena je prošlo od poslednjeg albuma?! Premnogo, ali dokle god je ona tu i radi nešto, mislim da ću moći da se strpim do nečeg novog što ću vrteti na repeat.

Naslovna fotografija: instagram.com/badgalriri

Ivana

Comments