Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

Realno, lagano možemo da preskočimo uvod o tome kako je Rihanna prava trendseterka i onu čuvenu rečenicu da je nešto ružno sve dok Rihanna ne kaže da nije – sve to već znamo, s tim što lepa pevačica ne prestaje da isto to i dokazuje. Šta kod da ona ponese, šta god da uradi, šta god da kaže, nailazi na oduševljenje kako njenih fanova, tako i modnih kritičara, tako da, ko smo mi da sudimo?!

Ako si se kojim slučajem pitala gde je Rihanna bila dok se održavala Met Gala jer na crvenom tepihu očigledno nije bila, sada znamo i odgovor: pevačica i fashion&beauty mogul je jednostavno – radila nokte! Ipak, zaista ne možemo da kažemo da je radila nešto pogrešno jer je zahvaljujući ovome upravo postavila novi veliki #nailart trend – nokte inspirisane žadom!

U beauty smislu, zaista možemo na mnogo čemu da zahvalimo Rihanni – beauty industrija je postala mnogo inkluzivnija zahvaljujući njenim kampanjama, u našu beauty rutinu je uvela ljubičasti hajlajter, a sada radi na tome da nas osvoji i ovom novom idejom za manikir koju ćemo, naravno, isprobati! Spoj žada i mermera je dobitna kombinacija za predstojeće leto, a nail artist iz Londona Jenny Longworth se potrudila da nam predstavi najbolje od njega!

Nažalost, nije toliko lako da nešto slično uradiš i na svojim noktima jer je potrebno dosta ručnog oslikavanja detalja koji ovako zajedno izgledaju prosto savršeno! Iako manikir nema lekovita dejstva kamena kojim je inspirisan, ne možemo poreći da samo gledanje njega deluje smirujuće i opuštajuće. Dakle – isprobaćemo ga, otprilike, odmah!

Ukoliko se držiš žada i samim tim zelenih nijansi, predažemo ti da nokte osvežiš diskretnim zlatnim detaljima kako bi dodatno pojačala efekat ovog već zanimljivog manikira. I naravno da ne moraš da imaš duge nokte poput Rihanne – kratki nokti će izgledati izuzetno slatko sa ovakvim šarama, naročito ukoliko manikir dodatno istakneš mnoštvom zlatnih prstenčića ili zanimljivih narukvica. Ne znamo za tebe, ali nama je u glavi već leto kada pomislimo na takvu kombinaciju!

Ukoliko je pak ovo previše šara za tebe, opcija je da samo na jednom noktu napraviš ovakvu žad-mermer šaru ili da jednostavno iskoristiš samu nijansu žada koju dalje možeš da nadogradiš omiljenim detaljima. Igraj se i uživaj u letu!

Naslovna fotografija: instagram.com/badgalriri

Ivana

Editors choice