Kako smo načuli, mnoge muzičke zvezde su odlučile da nas ove godine obraduju novim muzičkim ostvarenjima, ali ni glasa od naše voljene Bad Gal RiRi. Još jedna godina će proći, a nećemo dočekati novi Rihannin album. Dok Rihanna gradi svoje modno carstvo, radi na svojoj novoj kozmetici i dokumentarnom filmu, ostali rade na svojoj muzici. U tom duhu Rihanna je odlučila da “iznenadi” svoje fanove novom maskarom. Iako ne nastoji da ispuni naše želje za novom muzikom, moramo priznati da ispunjava sve naše potrebe za novom šminkom. Nijedan rad nije uzaludan, stoga hvala joj na ovom skromnom iznenađenju.

Fenty Beauty prethodnu godinu završio je lansirajući 8 mini paleta senki od po 6 boja, od zemljanih do pastelnih upečatljivih nijansi, a sada se Fenty Beauty vratio sa Full Frontal maskarom. Brend je ovu maskaru opisao kao vrhunsku maskaru napravljenu za potpun, istaknut izgled trepavica, a opremljena je dvostranom četkicom. Debela strana četkice prikuplja većinu proizvoda kako bi  trepavicama pružila efekat momentalnog podizanja, dok ravna strana četkice služi kako bi se one uvile i definisale. Lako se nanosi, tako da se može naneti u nekoliko slojeva, bez straha da će trepavice imati grudvice ili izgledati predebelo. Takođe, zbog lakoće nanošenje izbeći ćeš mrljanje eyelinera ili senke. Uz to, ova maskara je vodootporna tako da ćeš biti lepa i posle PMS epizode plakanja. WANT!

Ova vest prvo je osvanula na pevačicinom Instagram profilu gde je pozirala sa neobavezno pokupljenom kosom, u plišanoj rolci koja joj prekriva donji deo lica i naglašava oči sa zanosnim trepavicama. Maskara će se naći u prodaji u punoj, bogatoj, crnoj nijansi i zvanično će biti u prodaji od 16. januara na fentybeauty.com, kao i u Sephorinim radnjama.

Naslovna fotografija: instagram.com/fentybeauty

Miona

Comments