Rijana je u poslednje vreme (ponovo, sasvim očekivano) glavna tema svih novinara i modnih kritičara, a nakon što nas je raspametila svojom revijom na Nedelji mode u Njujorku, nastavila je da nas oduševljava svojim izdanjima koje je prošetala na narednim događajima. OK, nastavlja je da oduševljava neke od nas, dok neki smatraju da “izgleda gore od jeftinih pevačica”. U suštini, Rijana je jedna od onih osoba koje ili voliš ili ne, između ne postoji, pa samim tim, neko odobrava svaki njen korak (čak i kada, ruku na srce, malo pretera), neko ne i to je sasvim u redu. Pa ne možeš baš svakome da se sviđaš!

Elem. Objektivno, Rijana je zaista zaslužila da bude proglašena najbolje obučenom prošle nedelje, a dva njena izdanja su naročito privukla pažnju i preplavila svaki Instagram Feed.

Prvo, na Diamond Ball-u u Njujorku, pevačica je nosila jako interesantnu kreaciju sa potpisom Alexisa Mabillea, u kombinaciji sa Chopard nakitomJimmy Choo sandalama. Čipkani kombinezon ukrašen ogromnom mašnom (koja je zapravo suknja) je izgledao odlično na Rijani, nekako damski, elegantno, ženstveno i bajkovito u isto vreme. OK, ovo možda ne bi nosio svako, ali moraš da priznaš da je Riri prosto blistala. Volimo ovakva njena izdanja, definitivno!

Comments