Od kada se pojavila, Rijana je uvek oduševljavala svim svojim pojavljivanjima u javnosti. Nisu samo pesme i odličan glas doprineli njenoj velikoj popularnosti, već i to da je uvek u svojim pojavljvianjima odisala neverovatnom atraktivnošću, zavodljivošću, te trendovima koji su bili ispred svog vremena. Usled svega toga, izdvojili smo neke od najboljih street style kombinacija koje je RiRi ponela u poslednjih nekoliko meseci.

Pliš je ponovo postao trendi materijal, što je i Rijana pokazala kaputom sa velikom kapom od ovog materijala, koji je ukombinovala sa crnim helankama i sportskim duksom, što je upotpunila bež čizmama od prevrnute kože.

Street Style kombinacije kojima ostavlja bez daha Rijana: Street Style kombinacije kojima ostavlja bez daha

Na odličan način, Rijana često kombinuje različite dezene i printove u 0kviru jednog autfita. Pre nekoliko nedelja ponela je široke pantalone sa animal printom, te ih je ukombinovala sa bluzom sa prugama, te sa otvorenim ramenima, što je još jedan trend ove sezone.

Street Style kombinacije kojima ostavlja bez daha2 Rijana: Street Style kombinacije kojima ostavlja bez daha

Savršeni spoj nespojivih komada, vidi se u ovom autfitu, gde je crvenu, seksi suknju sa resama ukombinovala sa jednostavnim sivim duksom, te ceo izgled “začinila” upadljivim zlatnim ogrlicama i crvenim sandalama od prevrnute kože.

Street Style kombinacije kojima ostavlja bez daha3 Rijana: Street Style kombinacije kojima ostavlja bez daha
Comments