Valli devojke, Vall mladići i gosti prisustvovali su prošle večeri na Giambattista Valli x H&M modnoj reviji u eklektičnoj postavci u jednom od istorijskih spomenika u RimuPalazzo Doria Pamphilj. Njegova izuzetnost, jedinstvena umetnost i rimska nonšalantnost istakli su slobodan duh, spektakularni dizajn i sofisticiranost ove prelepe kolekcije.

giambattistavalli x hm event 4 e1571996421601 Rimsko veče u slavu GIAMBATTISTA VALLI X H&M kolekcije

Vanvremenski i neprolazni komadi garderobe iz Giambattista Valli x H&M kolekcije oživeli su na ružičastoj pisti kojom je prošetao veliki broj modela i poznatih ličnosti, uključujući i stanovnike grada Rima. Revija je imala spektakularnu završnicu koju je predvodila Kendal Džener u sada poznatoj crvenoj haljini. Neki od gostiju bili su i H.E.R, Kameron Monagan, Halima Aden, Kijara Feranji i Kris Li, odeveni u stilu kolekcije.

Nakon modne revije, gosti su se preselili niz Via del Corso u Grand Hotel Plaza, još jednu znamenitost Rima, koja predstavlja večno uživanje i eleganciju, na afterparti čiji je domaćin bio DJ kolektiv Circoloco, i nastupali su Pegi Gou i Set Troksler, kao i Clara3000.

giambattistavalli x hm valerio mezzanotti 2140 e1571996467833 Rimsko veče u slavu GIAMBATTISTA VALLI X H&M kolekcije

Moja modna kuća nalazi se u Parizu, ali sam ponosan na svoje rimsko poreklo; moje srce uvek pripada Večnom gradu, i zbog toga za modnu reviju biram Rim i Palazzo Doria Pamphilj. Uz svoju ekstravagantnost, Rim je imao svog udela u oblikovanju mojih pogleda i ličnosti. Bilo je divno videti kako sve oživljava u mom rodnom gradu“, rekao je Giambattista Valli.

Bilo je apsolutno predivno biti domaćin Giambattista Valli x H&M događaja, u originalnom potpisu rimske noći, pune zabave i glamura u „Dolce Vita“ maniru. Duh jedinstvene kolekcije oživeo je u sobama punim istorije, dok je novi talas Valli devojaka i Valli mladića, spremnih da osvoje noć i ulice, šetao pistom“, izjavila je An Sofi Johanson.

Giambattista Valli x H&M kolekcija – sa ženskom, muškom garderobom i aksesoarima – biće dostupna u H&M prodavnici u Knez Mihailovoj od 7. novembra.

giambattistavalli x hm event Kendall Jenner2 e1571996497709 Rimsko veče u slavu GIAMBATTISTA VALLI X H&M kolekcije giambattistavalli x hm event runway 56 e1571996523162 Rimsko veče u slavu GIAMBATTISTA VALLI X H&M kolekcije giambattistavalli x hm event 5 e1571996594857 Rimsko veče u slavu GIAMBATTISTA VALLI X H&M kolekcije

 

 

Comments