ʺŽene mogu da vrte muškarce oko prsta, samo kada hoće.”

Ima istine u tome.

Počele smo razgovor nas dve od toga koliko danas ima rasturenih brakova, prevara, razvoda, loših veza ili nema veza uopšte, ali da nije uvek muškarac kriv. Kada se zamisliš, žena je ta koja mora da drži svog čoveka na uzici, mora da bude korak ispred, a to što je nauka dokazala da je ženski pol zreliji nekoliko godina nam može samo pomoći u tome.

Muškarac je u svojim, recimo, četrdesetim/pedesetim ʺmačo muskaracʺ, može sve, njima najbolje godine, šmeker je i želi da hrani svoj ego, a za ženu se ne može isto reći, biološki sat nam brže i drugačije kuca. Prihvatam teoriju da je bolje u životu imati pored sebe starijeg muškarca baš iz tog razloga. Treba uvek biti na oprezu i igrati igre. Ne mislim na dečije igrice ʺhoće kaki – neće kakiʺ i tome slično, nego ozbiljne životne igre, i što se tiče fizičkog izgleda i psihe, a pogotovu vašeg odnosa. On kad je u godinama da može i hoće, ti si već upala u fazu ʺmoj je i to je toʺ.

Nije to to, kao cveće i odnos moraš zalivati, čuvati.

Kada te svaki dan viđa u trenerci, raspad izdanju, flekavu, čupavu, a sređenu samo kada izlaziš iz kuće, možeš mu takva biti zanimljiva i simpatična neko vreme, ali ne dugo. Zašto bi se ti sređivala za ʺulicuʺ, a ne za svog čoveka?! Naravno da će se prvo udaljiti, a onda i tražiti nešto sa strane. Dajem banalan, ali najčešći primer vezan za fizički izgled da približim čitavu priču. Treba znati s njima, nisu oni toliko komplikovani. Valjda, kada se desi da je on Taj, dođe sve to samo do sebe, imaš želju i da se trudiš i da ulažeš u taj odnos, a onda će i on, biće zanimljivije i svakako dugotrajnije. Sve to treba raditi zato što imamo sreće da u sve to ulazimo sa nekim predznanjem.

zivot je jedna velika igra ili igraš ili se drugi igraju dok ti gledaš na tebi je izbor Rođena si kao žena – iskoristi to

Život je jedna velika igra, ili igraš ili se drugi igraju dok ti gledaš, na tebi je izbor

Comments