Draga moja buduća koleginice,

Ja sam omladinka, premda već pušim drogu u školskom wc-u i slušam tvoje pesme koje su mi inspiracija. Živim na selu nedaleko od grada, ali jako želim da krenem tvojim stopama i proslavim se u Beogradu. Kažu mi da sam jako lepa, talentovana, harizmatična i da imam specifičnu boju glasa. Kažu da je to formula za uspeh.

Pratim tvoju karijeru od samog početka, ponekad se strašno iznerviram kada pročitam loše stvari o tebi, mada, ja znam da su to sve izmišljotine. Ti si najveća zvezda u estradnoj galaksiji.

wannabe singer iii by hunterofsolitude d35ov77 Rodila me majka da budem pevaljka

Svi mrze nas Srbe, pa se za to malo zna

Naime, želim da pohvalim tvoj izgled koji može da se meri sa izgledom svetskih zvezda. Ne da može da se meri, nego te one sve kopiraju, to je svima jasno, uzor si i ikona. Kažu da su Lejdi Gaga (Lady Gaga), Rijana (Rihanna) i Bijonse (Beyoncé) izmislile toplu vodu, to nije tačno, neka samo pogledaju tebe. Svi mrze nas Srbe, pa se za to malo zna.

Tvoj prvi album je bio album decenije, pun pogodak, i baš po mom ukusu. Po tome si prepoznatljiva, i to će ostati tvoja lična karta do kraja. Mada sam sigurna da će tvoje pesme postati evergreen, to je najmanje što zaslužuješ.

Svaki tvoj nastup na televiziji je ispraćen moćnim koreografijama, bukvalno letiš po sceni. One igračice što tresu sisićima iza tebe nisu ništa spram tvojih ponosnih grudi. Neki zli ljudi kažu da si ih platila ali ja znam da su to tvoje sise, nabrekle od sira, mleka i zdravog života koji vodiš. Ja se ubijem od kajmaka da porastem velika kao ti. Tvoje koreografije stvarno izgledaju fantastično, ti si to prva radila na srpskoj, balkanskoj, svetskoj i intergalaktičkoj sceni, i to se zna.

Obožavam tvoj stil i ponašanje u javnosti. Pleniš svojom pojavom, najveće kuronje padaju u nesvest pred tvojom golom nogom. Nisi jedna od glupača koje samo lepo izgledaju, kada ti progovoriš, nastane muk. Mnogi intelektualci ne mogu ni da ti prismrde. Na skromnosti bi ti i sveci pozavideli. Ti si nekako sve u jednom, sve kockice su ti se sklopile. I ja to želim za sebe, i mislim da imam potencijala da uspem.

Estrada bez tebe ne bi bila ista, ma golo govno, ti si najbolja i ona na koju bi trebalo svi da se ugledaju. Ti si svetska, a naša. Nepravedno uzdižu tamo neke sportiste, ti si ona koja treba da sedi na tronu – kraljica univerzuma, a i šire.

Jedna pesma za kraj:

Kič, kič, kič ubodi

To mi prija, to mi godi

Kič, kič, kič, kič ubodi

Sve što prija, to mi škodi

 

Brdo evra i deviza

Pa da vidiš šta je kriza (2x)

 

Aaaaa, jesam, jesam dlakava

Aaaaa, i skroz sam u govnima

 

Meni, srećo, trebaš ti

Kada dinar oslabi

Meni, srećo, trebaš ti

Neko da me proslavi (mnogo x)


Vesela veverica – krije identitet jer je to kul. U slobodno vreme je manijak i alkoholičar i stidi se toga. Manekenka da bude, samo to.

Comments