Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Kupaći kostimi koje ćemo viđati svuda ovog leta

Kako da sprečiš bore koje nastaju kao posledica stresa?

Najbolji albumi u 2020. (do sada)

Ponekad je odustajanje od ljubavi čin ljubavi – prema sebi

Ljubavni horoskop za jun 2020.

Kako da sabotiraš sabotera u svojoj glavi

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Ideje za doručak po preporuci wellness eksperata

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Popularna srpska kreatorka Roksanda Ilinčić, koja već dugi niz godina živi i radi u Londonu, na svečanosti koja je održana sinoć u britanskoj prestonici, povodom dodele nagrada koje svake godine organizuje britanski magazin “Harper’s Bazaar”, proglašena je za poslovnu ženu godine.

roksanda ilincic je poslovna zena godine 1 Roksanda Ilinčić je poslovna žena godine

Ovo je samo jedna u nizu nagrada za Roksandu, koja je pažnju svetske javnosti privukla kada su neke od najpoznatijih dama, poput vojvotkinje od Kembridža, Mišel Obame, En Hatavej, Emili Blant, Rejčel Mekadams i drugih, ponele njene kreacije.

roksanda ilincic je poslovna zena godine 2 Roksanda Ilinčić je poslovna žena godine

Roksanda Ilinčić je studirala arhitekturu i dizajn na Fakultetu primenjenih umetnosti u Beogradu, nakon čega odlazi u London, gde upisuje Central Saint Martins univerzitet. Svoju prvu kolekciju predstavila je 2003. godine na Nedelji mode u Londonu, dok su njene kreacije najveću pažnju privukle zahvaljujući tome što su ih do sada nosile neke od najpoznatijih holivudskih lepotica i članica svetskog plemstva.

roksanda ilincic je poslovna zena godine 3 Roksanda Ilinčić je poslovna žena godine roksanda ilincic je poslovna zena godine 4 Roksanda Ilinčić je poslovna žena godine roksanda ilincic je poslovna zena godine 5 Roksanda Ilinčić je poslovna žena godine

Jasna Đorđević

Editors choice