Dvorac Nojšvanštajn (Neuschwanstein)

Jedna od ideja za predivan medeni mesec može biti odlazak u neki od hotela koji se nalaze bukvalno na minut od prelepog dvorca Nojšvanštajn. Ovaj dvorac je svakako jedan od najromantičnijih na svetu, te će svojom neverovatnom lepotom učiniti vaš medeni mesec posebnim. Pogotovo ako u zagrljaju partnera sačekate veličanstven zalazak sunca, a uveče uživate u milionima zvezda na nebu. Kao u bajci… a to je, zapravo, najlepši način za početak zajedničkog života sa voljenom osobom, zar ne?

1260131357 neuschwanstein castle bavaria germany sun snow Romantične i neobične destinacije za medeni mesec

Jedan od najlepših dvoraca na svetu poslužio je Voltu Dizniju kao inspiracija za čuveni dvorac u Diznilendu. Zaista je kao iz bajke

Maldivi

Ako želite luksuzan medeni mesec, i da početak bračnog života proslavite u intimnom, prelepom ambijentu, za vas su svakako predivni Maldivi. Egzotične plaže, izlet brodićem ili pak magičan zalazak sunca, koji kao da se poigrava bojama prirode oko vas, očaraće vas toliko da ćete poželeti da se vratite i iznova proslavljate svoju ljubav.

maldives honeymoon 1756119b Romantične i neobične destinacije za medeni mesec

Maldivi, jedna od najegzotičnijih destinacija, pravo su utočište za hedoniste

“Ledeni” hoteli u Švedskoj

Ova vrsta hotela, kada je u pitanju medeni mesec i zaljubljeni parovi, namenjena je za sve ljubitelje jedinstvenih, nezaboravnih i neobičnih iskustava koja se dožive jednom u životu. Iako je u ovim hotelima “dosta” hladnije nego u ostalim, ne sumnjamo da ćete uspeti da se zagrejete uz svoju voljenu osobu. Ovi hoteli su potpuno od leda, predstavljaju prava umetnička dela, a mnogi imaju posebne apartmane za upravo venčane parove. Ko voli avanturu neka proba!

jpg569233566 Romantične i neobične destinacije za medeni mesec

Iako je hotel potpuno napravljen od leda, pa se čini da tamo ne možete da proslavite svoju ljubav, budite uvereni da to ne utiče na komfor, jer ovakvi hoteli sadrže sve što je jednom gostu potrebno

Medeni “spa” mesec na ostrvu Fidži

Nakon nekoliko meseci planiranja, trke, frke i beskrajne euforije oko venčanja, na red dolazi zaslužen odmor. Kao jedna od ideja za medeni mesec svakako može biti “spa” romantično i luksuzno putovanje, na kojem ćete uživati u masažama, plaži, pesku i suncu. Ovo ostrvo je jedno od najpoznatijih odredišta za medeni mesec, stoga vam predlažemo ovu predivnu destinaciju sa koje ćete se vratiti podmlađeni i puni utisaka.

Ambassador’s Bure at Wakaya Club Spa Fiji Romantične i neobične destinacije za medeni mesec

Raj za dušu i telo

Irska

Ukoliko volite šetnje i uživate u predivnim predelima, predlažemo Irsku kao destinaciju za medeni mesec. Sigurno će vam se dopasti poseta nekom od prelepih zamkova, a ako ste ljubitelj seoskog turizma, možete iznajmiti romantičnu kolibu u kojoj ćete biti “odsečeni od sveta”. Ali, zar nije to cilj medenog meseca? Niko vam ne treba osim partnera i pružene ljubavi.

248 Romantične i neobične destinacije za medeni mesec

Prošetajte ovuda ili iznajmite konje i uživajte jašući ih kroz prelepe predele, baš kao u romantičnim filmovima

Ostrvo Mauricijus

Ostrvo Mauricijus predstavlja savršenu destinaciju za romantični beg u toplije krajeve i proslavu sklapanja braka. Prirodne lepote, beskrajne bele plaže i tirkizno more magnet su za sve ljubitelje sunca i celodnevnog uživanja na plaži uz voljenu osobu. Sve to čini Mauricijus jednim od najtraženijih i najposećenijih mesta za medeni mesec.

mauritius island Romantične i neobične destinacije za medeni mesec

Mauricijus je poznat kao biser Indijskog okeana, a plaže su zaista najlepše na svetu. Nije bez razloga Mark Tven jednom rekao da je najpre stvoren Mauricijus, a da je raj njegova kopija

Krstarenje Karibima

Avantura počinje čim ogroman, veličanstven kruzer zaplovi i uputi se ka otvorenom moru. Prolazak pored najlepših ostrva sveta svakako je poseban ugođaj, a sama činjenica da ste na brodu i moru, podsetiće vas na bezuslovnu ljubav iz filma “Titanik”. Ne postoji ništa romantičnije od plovidbe po zalasku sunca. Ovakvo putovanje veoma je popularno jer pruža različite mogućnosti koje će vaše romantično putovanje učiniti posebnim – od posete prelepim ostrvima do uživanja u spa uslugama i dodatnim pogodnostima za upravo venčane, poput posebnih honeymoon apartmana.

6362 634359508494786000 Romantične i neobične destinacije za medeni mesec

Uživajte u moru, romantičnom zalasku sunca i bračnom partneru, te provedite medeni mesec kakav bi svako poželeo


Marina Luković je diplomirana novinarka koja za sebe kaže da je jedno bedno piskaralo i dosada koja svuda voli da gura nos. Obožava putovanja, čokoladu, Mini Maus, svoje prijatelje i smeh do suza. Veliki je optimista a paničar po potrebi. Uvek je spremna da pomogne drugima. Ne podnosi ljudsku glupost, licemerje i primitivizam. Životni moto joj je Carpe Diem, a vodi se i onim “Dream Big or Go Home!”

Comments