Možda i najtraženija manekenka na planeti, Rouzi Hantinton Vajtli (Rosie Huntington-Whiteley), krasi stranice britanskog izdanja magazina “Harper’s Bazaar” za januar 2012. godine. Tom Munro je stvorio ove elegantne i seksi fotografije, podsećajući nas da leto nije toliko daleko kao što nam se čini.

Dok mi čeznemo za toplijim danima, Rouzi samouvereno pozira u kupaćim kostimima, pokraj bazena, a njen glavni adut su jarkocrvene usne. Crveni i crni kostimi različitih modela su upotpunjeni atraktivnim štiklama, oversized naočarima za sunce i naglašenim nakitom zlatne boje. Rouzi je u ovom izdanju magazina “Harper’s Bazaar” dobila dva editorijala i tri naslovnice, što nas ne iznenađuje, jer je januar posvećen ženskom telu, a mlada britanska lepotica je uvek u vrhu listi najpoželjnijih žena.

sssssss Rosie Huntington Whiteley za Harper’s Bazaar UK

Tri puta Rouzi - The Body Issue

0 11 Rosie Huntington Whiteley za Harper’s Bazaar UK

Jednostavno, efektno i seksi - jednodelni kupaći sa nakitom boje zlata

0 21 Rosie Huntington Whiteley za Harper’s Bazaar UK

Jarkocrveni kostim uz identičnu nijansu usni - neodoljivo

0 31 Rosie Huntington Whiteley za Harper’s Bazaar UK

Krupan i efektan nakit razbijaju monotonije crne boje

0 5 Rosie Huntington Whiteley za Harper’s Bazaar UK

Potpuno šik i apsolutno seksi

0 6 Rosie Huntington Whiteley za Harper’s Bazaar UK

Pripreme za telo iz snova počinju odmah!


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Comments