Rouzi Hantington Vajtli (Rosie Huntington Whiteley) je nezaustavljiva. U intervjuu za magazin “Women’s Health”, Rouzi objašnjava kako je snimanje filma “Transformers” bilo jako naporno, a sam set jako prljav i smrdljiv. Takođe, govori o tome da, kad je neko tek upozna, prokomentariše kako je fina kao osoba, kao da je to nešto neobično, i ne razume zašto bi neko pomislio da je kučka. Uživajte u fotografijama na kojima Rouzi pokazuje svoje savršeno telo i prelepo lice.

225 Rosie Whiteley za Women’s Health jul/avgust 2011. 320 Rosie Whiteley za Women’s Health jul/avgust 2011. 421 Rosie Whiteley za Women’s Health jul/avgust 2011.

Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Comments