Kraljevsko venčanje okupilo je veliki broj zvanica. Pogledajte najinteresantnije kreacije koje su poneli gosti.

01 Catherine Middleton Royal Wedding Fashion

Catherine Middleton

Kejt Midlton (Kate Middleton) blistala je u elegantnoj venčanici i sa tijarom na glavi, pozajmljenoj iz kraljevske riznice. Iako se kao dizajnerka venčanice princeze Kejt poslednjih dana spominjala Sofi Kranston (Sophie Cranston), u katedralu Kejt je ušetala u venčanici koja je delo Sare Barton (Sarah Burton) za Aleksandra Mekvina (Alexander McQueen). Strukirana venčanica je odavala utisak klasike, a prozirnost gornjeg dela i čipke venčanicu će svrstati u jednu od najromantičnijih kreacija svih vremena.

02 Prince Albert II of Monaco and Miss Charlene Wittstock Royal Wedding Fashion
Među zvanicama su bili princ Albert Drugi od Monaka (Prince Albert II of Monaco) i gospođica Šarlen Vitstok (Charlene Wittstock). Odevna kombinacija gospođice Vitstok je odisala pastelnim tonovima, sa nežno sivom kaput – haljinom i klasičnim cipelama. Buduća princeza Monaka je odavala utisak klasike. Elegantnosti izgleda je doprineo jednostavan i ženstven šešir.

Camilla Duchess of Cornwall Royal Wedding Fashion
U pastelnim tonovima i zlatnim detaljima blistala je i druga žena princa Čarlsa, Kamila (Camilla). Kreaciju je osmislila britanska dizajnerka Ana Valentin (Anne Valentine). Poznato je da je Ana kreirala toaletu i za Kamilino venčanje.

Princess Eugenie of York and Princess Beatrice of York Royal Wedding Fashion
Princeze Eugenija (Eugenie)  i Beatris (Beatrice) od Jorka zasenile su sve prisutne. U kreaciji jarke boje Vivijen Vestvud (Vivienne Westwood) pojavila se Eugenija, dok se za nešto svetlije tonove i Valentinov kaput odlučila mlada Beatris. Njihove šešire je kreirao Filip Trejsi (Philip Treacy).

Pippa Middleton Royal Wedding Fashion
Sestra princeze Kejt, Pipa Midlton (Pippa Middleton) je takođe poput svoje sestre, ponela kreacije Sare Barton koja neodoljivo podseća na kreaciju Aleksandra Mekvina koju je Kameron Dijaz (Cameron Diaz) nosila na dodeli Zlatnog globusa 2010.godine. Krojevi ove haljine nikada neže izaći iz mode. Elegantno i odmereno.

Carole Middleton Mother of the Bride Royal Wedding Fashion
U svetlo plavoj haljini i kaputu sa naramenicama, kreaciji Katarine Voker (Catherine Walker) i šeširom Džejn Korbet (Jane Corbett) prošetala je princezina majka, Karol Midlton (Carole Middleton).

Queen Sofia of Spain and Princess Letizia of Asturias Royal Wedding Fashion
Španska kraljica Sofija (Sofia) i princeza Leticija (Letizia) ponele su dve svedene kombinacije čiji je svaki ton gotovo isti. Kraljica je kao detalj nosila cvetove na sakou, dok je mlađa Leticija kao glavni detalj nosila rukavice u nijansi tamnije od svoje odevne kombinacije.

Princess Michael of Kent Royal Wedding Fashion
Princeza Mišel (Michael) je nosila kreaciju od sjajnog materijala i šešir sa velikim obodom, ukrašen satenskom trakom.

Elton John and David Furnish Royal Wedding Fashion

Elton Džon (Elton John) i Dejvid Furniš (David Furnish) su na venčanje došli odeveni u tradicionalni smoking.

Princess Maxima of The Netherlands Royal Wedding Fashion

Holandska princeza Maksima (Maxima) je u čipkastoj nude haljini prošetala crvenim tepihom.

Nick Clegg and Miriam Gonzalez Royal Wedding Fashion

Nik Kleg (Nick Clegg) je na venčanje došao u pratnji Mirjam Gonzalez (Miriam Gonzalez) koja je nosila kreaciju od tila turban šešir sa detaljem cveta jarko narandžaste boje.

princeza viktorija  vedska Royal Wedding Fashion

Švedska princeza Viktorija (Victoria) je nosila haljinu koralne boje, a šešir je delo Aleksis Karington (Alexis Carrington).

Queen Elizabeth II Royal Wedding Fashion

Kraljica Elizabeta druga (Elizabeth II) u žutom kaputu i krem cipelama i tašni je došla na ceremoniju. Detalji su broš i biseri.

David and Victoria Beckham Royal Wedding Fashion

Jedan od zapaženijih su bili Dejvid (David) i Viktorija Bekam (Victoria Beckham). Viktorija je nosila haljinu iz sopstvene kolekcije u tamno plavoj boji i cipele Christian Louboutin, dok je Dejvid za ovu priliku izabrao odelo brenda Ralph Lauren.

Ben Fogle and Marina Fogle Royal Wedding Fashion

Ben (Ben) i Marina Fogl (Marina Fogle) su bili među zvanicama. Trudna gospođa Fogl je nosila zelenu haljinu, a zanimljiv detalj je bio šešir krem boje. Ben je ruku pod ruku sa svojom suprugom stigao u klasičnom tamno plavom odelu.

Lady Helen Taylor Royal Wedding Fashion

Helen Tejlor (Helen Taylor) se za ovu priliku odlučila za haljinu u  kraljevsko plavoj nijansi ukrašenoj cvetovima i ceo izgled je krunisala malim šeširom.

Tara Palmer Tomkinson Royal Wedding Fashion

Jedna od zapaženijih kombinacija je bila ona koju je nosila Tara Palmer (Tara Palmer) čemu su doprineli kako plava haljina tako i šešir neobičnog dizajna.

Frances Osbourne Royal Wedding Fashion

Za svilenu haljinu koja prati liniju tela odlučila se Frances Ozburn (Frances Osbourne). Šešir je i ovaj put neizbežni detalj.

John Bercov and wife Sally Bercow Royal Wedding Fashion

U print haljini i smokingu na venčanje su došli Džon Berkov (John Bercov) i njegova supruga Sali (Sally).

Chelsea Davy Royal Wedding Fashion

Čelsa Dejvi (Chelsy Davy), devojka princa Harija, se na venčanju pojavila u kombinaciji od tila Alberte Fereti i malim srebrnim šeširom.

Prince Harry and Prince William Royal Wedding Fashion

Mladi prinčevi Hari (Harry) i Vilijam (William) su sasvim očekivano pristigli u tradicionalnoj uniformi.

Autumn Phillips Royal Wedding Fashion

U ljubičastom print kaputu skrojenom od sjajnog materijala venčanju je prisustvovala Otm Filips (Autumn Phillips ). Ova mlada dama je nosila šešir interesantnog dizajna i malu tašnu ukrašenu perjem.


Jovana Katić – Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan najnovijim beauty trendovima i neobičnim pričama o večnim modnim klasicima. Svoju kreativnost ispisuje na stranicama svog bloga Juliet’s Pen.

Comments