Prethodne tekstove iz serijala “Ruralne mačke” možete pročitati ovde.

U prepun klub ušetalo je šest pari nogu i lupkajući svojim oštrim štiklama privlačilo poglede mužjaka. Stale su za šank i naručile koktele.

Među njihovim šljokičastim i tigrastim noktima dimile su se cigarete, dok su sveže nakarminisane usne oblizivale posle svakog gutljaja koktela.

Kroz oblak njihovih parfema nazirale su se duge trepavice i pohotni pogledi. Svima je jasno da su slobodne i da baš to, makar samo ove noći, ne žele više da budu.

I šta kažu sudije? Koje su ocene od jedan do deset?

Ova je debela; ova ima krive noge; ova je slatka u faci, ali niska; ova je zgodna, ali ima pušku; ova se obukla kao za pod šator, a ne za klub, ali ima lepe oči, nizali su se komentari. E, ova je savršena. Prelepa devojka, zgodna, lepo obučena. Pogledaj taj osmeh, to telo, te pokrete… I ova pored nje. A pogledaj treću, bomba!

klub Ruralne mačke: Dobra riba, loša riba

Sati su prolazili, kokteli su se ispijali i sve je mirisalo na seks. Tri ružnjikave devojke iz grupice, nakon što su shvatile da ceo klub gleda u njihove lepe drugarice, reše da preduzmu nešto.

Popele su se na šank i odjednom – ceo klub je gledao u njih. Osećale su se moćnije neko ikad pre i zato su rešile da pokažu sve svoje igračko umeće.

Suknje su se dizale, gaćice su sevale, grudi su ispadale…

Kokteli su stizali, momci su slikali, brojevi se davali…

Barmeni se poskidali, šlagovi naprskali, jezici olizali…

Comments