#musthave modeli patika za proleće 2019.

Putovanje za pamćenje: Sve što treba da znaš ukoliko ideš na Maldive

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

6 makeup proizvoda kojima treba da osvežiš svoj neseser

Tri saveta za postojani tečni puder

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Nanesi ajlajner prema obliku očiju

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Prethodne tekstove iz serijala “Ruralne mačke” možete pročitati ovde.

Devojčice u novim haljinama ušetale su u klub. Već na vratima dočekao ih je frontman, koji je proverio da li su na spisku, ćelavci iz obezbeđenja koji su im pretresali tašnu, booker koji ih je pozdravio pitanjima na koje ime je rezervacija i koliko će ih biti, a onda i hostesa koja im je pokazala sto.

Lepe devojčice dobile su visoko sedenje, na lepom mestu, odakle su mogle da vide ceo klub, a i ceo klub mogao je da gleda u njih.

Pola sata i tri cigare kasnije, malo stariji momak u košulji prišao je jednoj od njih. Smeškao joj se, delio komplimente i, kao pravi džentlmen, platio piće ili dva za nju i njene drugarice. Kako nije mogla da odoli njegovom šarmu, devojčica mu je dala svoj broj da se dogovore za kafu. Svideo joj se mnogo. Pomislila je na sve jadne pesimiste koji ne veruju da se u klubu može sresti normalan i fin dečko.

Mladić se vratio za svoj sto sa osmehom i poslao poruku drugu Marku: Hvala ti, brate, dala mi je broj ova mala sisata, sutra je vodim da gledamo zvezde. Dođi posle da popijemo to piće koje sam ti obećao.

dallas night clubs and dallas night life 02 Ruralne mačke: Ljubav na podijumu za igru

"Slučajno" su se upoznali u klubu

Marko, jedan od organizatora žurke, nasmejao se i nastavio da raspoređuje goste po već utvrđenom rasporedu.

Pre svake žurke, njegove kolege i on satima na mapu kluba ucrtavaju stolove i raspoređuju imena gostiju. Poput neke strateške video-igrice, dve zauvek sukobljene strane, muškarci i žene, dobijaju svoje početne pozicije sa kojih kreću u borbu. Cilj igrice – što veći profit kluba!

Pošto se pretpostavlja da muškarci više piju i imaju više novca, oni dobijaju separee. Što veća grupica i novčanik – veći separe. U takmičenju za što veći separe, tj. što bolju stratešku poziciju, bitno je i da li je neko u grupici poznata ličnost, kao i da li je sto rezervisao preko promotera ili menadžera ili je uvaženi gost gazdin prijatelj.

Kada se rasporede najvažniji gosti, sa najviše novca, mora se postarati da se taj novac i ostavi u klubu! Zato se oko separea postavljaju grupe devojaka kojima će se slati pića, a onda, kada se pridruže novim drugarima u separeu, u nizu će stizati flaše pića sa prskalicama.

Međutim, ne mogu bilo kakve devojke da budu oko separea. I one se gledaju kroz brojeve, samo ovoga puta ne kroz broj nula na njihovom računu. Gledaju se sledeći brojevi – godine, visina, težina, obim grudi i obim kukova. Da li gost voli prsate, ili plavuše, ili malo starije, ili ipak voli slatke klinke? Da li će se zagledati u silikonku ili u prirodnu devojku i da li će platiti piće pre devojci koja se slobodnije ponaša ili onoj oko koje mora da se pomuči?

Ako neko od gostiju nije već bio u klubu i niko ga iz kluba ne poznaje, putem Facebooka lako se može utvrditi ko je, i što je važnije, kako izgleda.

Ružne devojke i siromašni momci ili ne dobijaju sto, ili dobiju neki u ćošku pod izgovorom da su kasno došli i da im je rezervacija istekla.

Samo jedan kiks, jedan loš proračun i klub je na gubitku. Zato se satima pre dolaska gostiju mapa kluba pažljivo popunjava.

Razmislite o tome kada sledeći put budete dobili sto. Pogledajte ko je u vašoj okolini, lako ćete zaključiti koja je vaša uloga te večeri.

Neki možda veruju u slučajnost. Ja vas uveravam da slučajnost ne postoji.


Lenka Gatić – džepno izdanje smotane plavuše koja obožava žensko filozofiranje uz miris produženog u maloj bez mleka. Smeje se kada svi polude, a paniči kada su svi smireni. Sve što zavoli prvo ishejtuje. Ne voli viceve, već originalne fore. Ako ikada vidite da pije, ne takmičite se sa njom i ne dajte joj da priča.

Editors choice