Shakira S Eau Floral Fragrance 041 S by Shakira Eau Florale FragranceNakon prvenca jednostavno nazvanog “S by Shakira”, ova sexy kolumbijska pevačica udružila se još jednom sa kozmetičkom kućom “Puig Cosmetics” kako bi kreirali novu liniju mirisa i proizvoda za negu, uključujući najnoviji parfem.

“S by Shakira”  predstavlja cvetnu eksploziju koja donosi pozitivne vibracije, budi mladalački duh i vitalnost. Moderan cvetni miris koji objedinjuje pozitivnu energiju, ženstvenost, mladost i senzualnost. Srce parfema koji odiše buđenjem cvetne svežine i životne snage čine jasmin, suncokret, bergamot i pomorandža. Dašak divljine dodale su kupina, malina i borovnica kako bi dodatno naglasile i oživele sreću koju ovaj parfem stvara. Na kraju su objedinjene vanilom i mošusom, kako bi parfem dobio notu kremaste senzualnosti.

Dizajn je nežnog izgleda i simbolički predstavlja pevačicu. Pre svega, bočica nema poklopac, što predstavlja večito bosu Šakiru, a samo jedno jednostavno slovo “S” visi sa bočice predstavljajući amajliju za blaženstvo koje je pevačica htela da podeli.

“Kada nekome poklonite parfem, poklanjate mu nešto svoje. To je poklon koji predstavlja vašu suštinu. Parfem je kao pesma, aroma različitih nota i zvukova koji zajedno stvaraju divnu harmoniju”, rekla je pevačica na promociji prvog parfema “S by Shakira” u septembru prošle godine. “Mislim da bi lična nega i lepota trebalo da budu bez napora, ali i dostupne svima.”

Ovaj put je tridesetdvogodišnja pevačica želela nešto što odiše jednostavnošću, sa par osnovnih nota koje ostavljaju utisak. “S by Shakira” Eau Florale, prema rečima pevačice, predstavlja način na koji je želela da izrazi čistu sreću putem mirisa. Njena uloga u stvaranju mirisa bila je velika. Zapravo, parfem je kreirala pevačica, uz pomoć stručnjaka za parfeme Elizabet Vidal (Elisabeth Vidal). Tako je nastao i njen prvi parfem “S” 2010. A prema rečima saradnika, sexy pevačica bila je upućena u sve delove procesa izrade svojih parfema.

Shakira Eau Florale FI S by Shakira Eau Florale Fragrance

Nataša Naumović brzo priča, brzo kuca, a još brže misli. Zaljubljena u marketing, pisanje, kulturologiju i modu. Voli da kuva i da dobro izgleda u kuhinji. I misli da to nije nista neobično. Ne voli šablone i ljude koji kažu to niko ne radi. Voli svoje prijatelje i brata i od skoro potpuno zaljubljena u jogu.

Comments