Lav

Sofisticiran ukus je ono što opisuje Lavove u potpunosti. Volite kvalitetne i unikatne komade, pre ćete izdvojiti poveću sumu da sebi obezbedite dizajnerski odevni komad u limitiranoj seriji, nego što ćete kupiti bilo šta drugo. Volite da ono što imate i nosite bude dobro i da to nema svuda. Poznate dame koje su rođene u znaku Lava su Šarliz Teron, Dženifer Lopez, Madona i druge.

Devica

Vi volite elegantan izgled, ali i ležeran u isto vreme. Vaša deviza je spajanje opuštenih odevnih komada sa onima koji su sasvim elegantni. Device uvek spajaju moderne i trendi sa klasičnim komadima. Dame koje su rođene u ovom znaku su Bijonse, Kameron Dijaz, Blejk Lajvli i druge.

Sa kojom poznatom damom deliš modni stil prema horoskopu2 Sa kojom poznatom damom deliš modni stil prema horoskopu?

Vaga

Vage su poznate kao kreativne osobe, što se svakako u njihovom načinu odevanja vrlo lako može videti. Pravi ljubitelji i poznavaoci modnog sveta, Vage su uvek spremne da isprobaju nešto novo. Pored toga, u njihovom garderoberu se uvek mogu naći zanimljive koktel haljine, ali i klasične i romantične od francuske čipke i savršene svile. Poznate dame koje su takođe Vage su Gvinet Paltrou, Naomi Vots,Kejt Vinslet i mnoge druge.

Škorpija

Škorpije uvek znaju kako da se obuku, jer im garderoba služi kao svojevrsno oružije. Škorpije nikada neće skrenuti pažnju na svoju garderobu, već je uvek koriste kao sredstvo kako bi njihova ličnost i karakter bili u prvom planu. Komadi koje pripadnice ovog horoskopskog znaka vole najpre su čizme koje idu preko kolena, lagani, strukirani sakoi i jednostavne haljine i odevne kombinacije. Ovu strast sa vama dele i Kejti Peri, Džulija Roberts, En Hatavej i mnoge druge.

Comments