Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Tri saveta za postojani tečni puder

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

1/3

Šovinizma na svakom ćošku po malo. Žena, i kad hoće da zavlada na nekom od njih, shvati da muškarac vodi glavnu reč. Ipak, šta ćemo sa onim da je muškarac glava, a žena vrat? Da je muškarčeva poslednja, ali da glasi: “Da, draga”.

Pa, drage moje, vreme je da im pokažemo u čemu smo to bolje. Ne pričamo o njima koji se odazivaju na zamenicu “on” , samo naglašavamo svoje sposobnosti i veličamo reč “žena”. Da naglasim i to da ovo nije kutak za feministkinje, već samo za pristalice ravnopravnosti polova. Debata o ovoj temi je mnogo, stoga će ovo biti još jedna u nizu.

Slika 146 Sa ženama nekako, al’ bez njih nikako

Žene hvale muškarce kao osvajače, a u stvari su ubeđene da im samo ustupaju određenu teritoriju

Statistika kaže da su žene na poslednjim IQ testovima ispale inteligentnije, snalažljivije i da su na poslu bolje opremljene od muških kolega. Ona isto kaže i da su žene bolji vozači. Malo neverovatno, a muškarci na ovo reaguju burno, ali ova činjenica zasnovana je na mnogo manjem broju nesreća u kojima su žene učesnici. Bolje je i to što žene žive duže. 85 odsto njih je doživelo stotu. Žene bolje komuniciraju, bolje se prilagođavaju, zdravije hrane, imaju jači imunitet. U traženju utehe su pravi maheri spram muškog pola. Stoji i kontraverzna tvrdnja da su žene bolji šefovi. Žene napreduju, a za njima idu muškarci.

Editors choice