Na šta vas prvo asociraju šezdesete? Da li na muziku, slobodu življenja ili modu? Ako je moda ono zbog čega bi poželeli da se vratite u njih, kada bi mogli, ne morate. Mnoge stvari koje su nosila “deca cveća” deo su i savremene mode, tako da vas na ulici neće gledati začuđeno, ako nosite zvoncare, prsluke i slično.

U našem modnom vremeplovu, odabrali smo vam ovaj plavi kombinezon sa širokim nogavicama i beli “tkani” prsluk koji je tako “hipi”. Ovu retro kombinaciju smo upotpunili cipelama koje takođe, nose duh ovog vremena.

Safran fashion predlog Katarina Veljkovic Wannabe 1 Safran modni predlog: Vrati se u šezdesete Safran fashion predlog Katarina Veljkovic Wannabe 3 Safran modni predlog: Vrati se u šezdesete Safran fashion predlog Katarina Veljkovic Wannabe 6 Safran modni predlog: Vrati se u šezdesete Safran fashion predlog Katarina Veljkovic Wannabe 5 Safran modni predlog: Vrati se u šezdesete Safran fashion predlog Katarina Veljkovic Wannabe 7 Safran modni predlog: Vrati se u šezdesete
Comments