Dodela prestižnih nagrada koja okuplja veliki broj poznatih lica uvek je sjajna prilika da pokupimo sve moguće cake kada je izgled u pitanju. Na 23. dodeli SAG Awards, kao što smo i očekivali, lepe glumice nas nisu razočarale svojim izborom haljina, ali i njihova beauty izdanja su ta koja zaslužuju našu pažnju. Jer, neki od vodećih trendova za ovu godinu su definitvno rođeni!

Začešljana kosa + diskretna šminka

Ukoliko ste u potrazi za idejom za neku elegantniju frizuru koja, u nekoj varijanti, može da izgleda čak i ležerno i “svakodnevno”, onda ste na pravom mestu! Poznate lepotice poput Mišel Dokeri, Evan Rejčel Vud, Bri Larson i Jara Šahidi odlučile su da svoje “grive” začešljaju, što na unazad (nešto poput načina stilizovanja wet look frizure), što zalizano “pod konac“, što u vidu ležerne, messy punđe. Bez obzira na to da li ćete pustiti kosu da slobodno pada, bilo da ćete je na neki način vezati, ova frizura će vas pratiti kako u poslovnim autfitima, tako i u onim elegantnim, pa čak i svakodnevnim, neobaveznim.

Osim toga, ova glumice su još jednom potvrdile da je blaga, diskretna šminka “must” u ovoj godini te se slobodno odvažite da napokon skinete sve slojeve šminke sa svog lica koji su suvišni. Ono sa čime se možete igrati jesu tonovi koji će dominirati vašim makeup-om.

saga 11 SAG Awards 2017: Beauty izdanja sa crvenog tepiha u koja smo se zaljubile na prvi pogled saga 21 SAG Awards 2017: Beauty izdanja sa crvenog tepiha u koja smo se zaljubile na prvi pogled

Comments