#musthave modeli patika za proleće 2019.

Putovanje za pamćenje: Sve što treba da znaš ukoliko ideš na Maldive

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

6 makeup proizvoda kojima treba da osvežiš svoj neseser

Tri saveta za postojani tečni puder

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Nanesi ajlajner prema obliku očiju

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

iswib logo 01 1024x449 Sajam 50 država sveta & MTV koncert na Kalemegdanskoj tvrđaviISWiB 011 je najveća studentska konferencija u Jugoistočnoj Evropi koja u periodu od 10. do 17. jula u Beogradu okuplja preko 200 studenata iz 50 zemalja sveta.

Organizator ISWiB-a 011 je omladinska, nevladina i neprofitna organizacija “Svetski omladinski talas”. ISWiB 011 se realizuje uz podršku Ministarstva omladine i sporta, Ministarstva prosvete i nauke, Kancelarije za mlade grada Beograda, GIZ fondacije, Turističke organizacije Beograda i brojnih drugih partnerskih organizacija iz zemlje i inostranstva.

Sajam država je najveći javni događaj festivala koji je prošle godine okupio preko 15 000 ljudi. Ova manifestacija će se održati na Kalemegdanskoj tvrđavi, na terenima “KK Partizan”, u utorak 12. jula u 18:00h.

U okviru Sajma država svih 200 učesnika ISWiB-a 011 imaće priliku da predstavi zemlju iz koje potiču kroz hranu, piće, nošnju, kulturu, igru ili kroz neko drugo autentično obeležje. Svaka od predstavljenih 50 država sveta imaće sopstveni štand sa jasno istaknutim nazivom i zastavom na njemu.

Sajam država je izuzetna i nesvakidašnja slika koju Beograd šalje u svet. Svi posetioci će imati priliku da kroz neposredan kontakt upoznaju i iskuse različite kulture i to u specifičnom ambijentu Kalemegdana kao jednom od osnovnih obeležja Beograda.

Nakon Sajma država na istoj lokaciji od 20:00 h održaće se MTV koncert koji će biti otvoren za sve posetioce. Na koncertu će nastupiti DJ Philipe Cohen Solal (Gotan Project) i DJ Rob Garza (Thievery Corporation) kao i svetski poznat DJ i dobitnik MTV nagrade Marko Milićević, poznat kao Gramophonedzie. Ulaz je besplatan.

Editors choice