Zakoračili smo u novo doba, u period kada se iznova menja sve oko nas, pa želimo da otvorimo um za nova iskustva, nove avanture i nova uzbuđenja! Kada se oslobodimo svega što nas koči, shvatamo da je svet, uprkos tome što je prepun izazova i prepreka, mesto koje možemo da oblikujemo, preokrenemo i prilagodimo sebi! 

Zato je ova jesen pravo vreme da razmišljamo slobodnije, ali i da naučimo da postavimo granice. Stigla je nova generacija, koja je glasna u izražavanju stavova, u jedinstvenom stilu oblačenja, ali i u odupiranju od očekivanja drugih. Generacija koja uvek ide napred, koja je svesna, koja reaguje i govori o temama koje su joj važne – i to najčešće u digitalnom svetu. I celo društvo može da uči od nje!

Hajde da ove jeseni radimo stvari malo drugačije – hajde da se osvrnemo oko sebe otvorenog uma i da pogledamo šta svet ima da nam ponudi! Evo čemu kažemo DA, a čemu jasno NE – dok nas sledeća avantura čeka iza ugla!

090 Galaxy flip5 hands on lavender LI Otvori se, zatvori se: Čemu ove jeseni kažemo DA   a kako učimo da kažemo NE

Otvaramo se ka drugačijem

Budimo svoji, nepokolebljivi u svojim snovima, ciljevima, stilu izražavanja – jer to je najveći dar koji možemo da poklonimo sebi. Budimo drugačiji – i prihvatimo sve što je autentično! Želimo da iskoračimo iz kalupa i pokažemo svoju jedinstvenost – kroz umetnost, modu i, naravno, tehnologiju!

Otvaramo se hrabrosti i optimizmu

Hajde da izazovima pristupamo sa dozom optimizma i da ih rešavamo na zabavan i pozitivan način! Svako od nas ima svoj način da pošalje dobre namere u svet i da svaku prepreku gleda kao priliku za razvoj. Ne smemo da izgubimo hrabrost! Upustimo se u nepoznato i izađimo iz zone komfora, makar to bilo samo fotkanje selfija ili plesanje u prepunoj gradskoj ulici!

Samsung Z Flip5 KV HEART A3 Landscape RS Otvori se, zatvori se: Čemu ove jeseni kažemo DA   a kako učimo da kažemo NE

Zatvaramo se za predrasude

Ove jeseni ništa ne pretpostavljamo – želimo da se zatvorimo za predrasude, a otvorimo za ljubaznost, slušanje i lepu reč! Zatvaramo se za osuđivanje, zatvaramo se za mržnju i negativnost, jer želimo da slavimo individualnost i slobodu. Hajde da preokrenemo svet! 

Zatvaramo se za očekivanja drugih i učimo da kažemo NE

Učimo da kažemo NE i ponavljamo svakoga dana: imamo pravo da kažemo NE, kada neko ne poštuje naše granice i kada nešto nije u skladu sa našim vrednostima. Čuvamo svoj integritet i poštujemo tuđi!

110 Galaxy flip5 product lavender LI 2 Otvori se, zatvori se: Čemu ove jeseni kažemo DA   a kako učimo da kažemo NE

Otvaramo se ka novim iskustvima i avanturama

Uvek smo spremni za nešto što je različito, što je drugačije i uzbudljivo. Možda će to biti novo putovanje koje će nas promeniti, poznanstvo koje ćemo dugo ceniti, veština koju ćemo naučiti, knjiga koja će nas očarati – ili možda novi pametni telefon koji će “preokrenuti” svet!

Ti si poseban, baš kao i mi, baš kao i svi ostali – pa tako i nova, peta generacija Samsung Galaxy Z serija telefona!

Pozivamo te da otvoriš svoj svet i pridružiš se Flip strani. Kada se ovi pametni telefoni rasklope, otvaraju se digitalni svetovi. Hajde da zajedno uplovimo u Samsung Galaxy Z avanturu – evo šta ti sve donosi Samsung Galaxy Z Flip5 telefon!

Samsung Galaxy Z Flip5 - inspirativan i inovativan

Peta generacija Samsung Galaxy Z telefona je tu da isprati ritam otvorenog uma, slobode, lakoće življenja i stvaranja na internetu i u svakodnevici. Stvorena je za drugačija iskustva i nove ideje – stvorena je da te inspiriše!

Sklopljen, Samsung Galaxy Z Flip5 telefon savršeno staje u svaku torbicu ili najmanji džep. Sa znatno većim spoljašnjim ekranom pruža više opcija, bolje selfije i fotografije, besprekoran i moderan dizajn. Ali, to je tek početak!

Samsung Z Flip5 KV DREAMS A3 Landscape RS Otvori se, zatvori se: Čemu ove jeseni kažemo DA   a kako učimo da kažemo NE

Telefon koji je deo tebe

Čitav jedan svet koji staje u džep – lako otvori i zatvori Samsung Galaxy Z Flip5 telefon i uživaj u svim čarima koje ti pruža ovaj moćan uređaj! Prvo ćeš primetiti veći Flex ekran, zbog kojeg zatvoren Galaxy Z Flip5 nudi više mogućnosti nego ikad pre. 

Bez otvaranja telefona, možeš da odgovoriš na poruku preko QWERTY tastature, obaviš poziv, pogledaš vremensku prognozu, proveriš notifikacije, ali i da promeniš pesmu koju u tom trenutku slušaš! Flex ekran može da izgleda jedinstveno i po tvom ukusu, jer postoje brojne opcije za optimizaciju.

095 2 Galaxy flip5 lifestyle cream LI 4 Otvori se, zatvori se: Čemu ove jeseni kažemo DA   a kako učimo da kažemo NE

Samsung Galaxy Z Flip5 omogućava ti da imaš najbolje selfije pomoću zadnje kamere – kvalitet će te oduševiti! Fotografije se mogu načiniti bez korišćenja ruku, iz kreativnih uglova, pomoću funkcije FlexCam, a pomoću Flex Mode načina rada moguće je brzo i jednostavno pregledati i uređivati snimke. Telefon vešto koristi veštačku inteligenciju za besprekoran izgled fotografija. Bez obzira da li fotkaš u pokretu ili u slabom osvetljenju, stvorićeš nezaboravne uspomene, zahvaljujući inovativnim Super Steady i Nightography opcijama kamere.

Uz Samsung Galaxy Z Flip5, zabava nikad ne prestaje, jer njegova baterija traje ceo dan – bez prekida možeš slušati muziku do 57 sati i bindžovati serije do 20 sati! 

Galaxy Z Flip5 omogućava ti da izraziš svoj stil uz odabir boje – možeš izabrati grafitnu, krem, lavandu i boju mente. Otvori se za potpuno novo iskustvo – i pridruži se flip strani!

65 Otvori se, zatvori se: Čemu ove jeseni kažemo DA   a kako učimo da kažemo NE

Sve o Galaxy Z telefonima saznajte na Samsung sajtu, kao i Facebook, Instagram, YouTube i Twitter stranicama.

Comments