Kompanija Samsung predstavila je na srpskom tržištu nove modele pametnih kućnih uređaja za 2015. godinu, frižider RB7000, mašinu za sušenje veša DV8000H, veš mašinu WW6000 i robot usisivač Powerbot VR9000.

“Najnoviji pametni Samsung kućni uređaji dizajnirani su tako da odgovore zahtevima i potrebama naših potrošača, koji traže funkcionalna dizajnerska rešenja za svoj dom. Oni su spoj modernog dizajna sa najsavremenijom tehnologijom, njima je vrlo jednostavno rukovati dok ujedno omogućavaju uštedu električne energije”, rekao je Milan Vujović, direktor marketinga kompanija Samsung za Adriatik regiju.

Samsung frižider RB7000 nudi više mesta za odlaganje namirnica, zahvaljujući većoj zapremini unutrašnjeg prostora i preglednom unutrašnjem razmeštaju koji omogućava lakšu organizaciju. U unutrašnjosti postoji mnoštvo ograđenog prostora na vratima sa pokretnim pregradama i kutije za povrće sa stoperom koje se mogu izvući u potpunosti, bez bojazni da će ispasti. Vrata koja se otvaraju pod uglom od 90 stepeni omogućavaju bolje iskorišćenje i uštedu prostora.

Predstavljanje nove linije Samsung smart kucnih uredjaja za 2015 01 novi frizider Samsung predstavio liniju pametnih kućnih uređaja

Najsavremenija mašina za sušenje veša oznake DV8000H, opremljena je bubnjem kapaciteta osam kilograma i tehnologijom toplotne pumpe koja omogućava najefikasnije sušenje veša. Osvetljenje u sušilici olakšava stavljanje i vađenje veša, dok indikator vode upozorava kada treba isprazniti kondenzovanu vodu. Uređaj ima i alarm koji javlja kad je vreme za čišćenje filtera, a zahvaljujući aplikaciji na pametnom telefonu, korisnik može lakše otkriti i dijagnostikovati kvar i tako uštedeti novac za popravku.

Comments